Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paqitó

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorú kötelességnek kell eleget tennem ezen a késői órán azzal, hogy cikket kell írnom az imént elszenvedett verségről és a búcsúról.  Gyászos nap ez Hollandia számára, gyászos nap ez minden narancsbarátnak, még akkor is, ha a portugálok elleni rangadó előtt sem voltak…..
Bandi lesben áll A múltkori posztban nem tudtam megmondani, mennyit fogyaszt az új kisautó, aminek nem a hangulatkeltés volt az oka, hanem az, hogy egy hónap használat alatt nem fogyott ki a gázolaj. Most viszont van egészen pontos, bár hitelesnek nem mondható, de ahhoz mégis…..
Belsőség Bende cápája 2010.04.14 17:58:00
Hétfő este pöccintett át Pista egy linket, hogy nézzem már meg. Azonnal elborult az agyam, fém lökhárító, króm dísztárcsa, első tulaj itthon, garázsos, 518i. Cápa. Zöld. Metál. Tetőablak. Ott beleszerettem. Megemlítettem a Ritának, mit szólna hozzá, csak annyit mondott,…..
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
Paqitó 2010.02.05 17:51:56
@Tóta W. Árpád:
Úgy gondolod, hogy a Zórbán-kormány és a Gyurcsány-Medgyessy-kormány között csak annyi a különbség, hogy milliók VS milliárdok (ami ezerszeres különbség mellesleg). Aki azt mondja, hogy a két korszak ugyanolyan Xar volt, az nem fedi fel az igazság minden részletét (hazudol). Nézd meg a gazdasági mutatókat és kocc. Na meg a zemberek életcinvonalját.