Regisztráció Blogot indítok
Adatok
honeybunny

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így lassan a vége előtt tartsunk egy kis összegzést.  Az első részben megismerkedünk Jigsaw-val és Amandával, továbbá Gordon doktorral; a másodikban csatlakozik a történethez három nyomozó: Rigg, Kerry és Eric. A harmadikban egy újabb doktor lép a képbe, Lynn személyében.…..
honeybunny 2009.09.16 17:56:47
Valahogy kimaradt az életemből egészen tavalyig ez a film. Nagyon kíváncsi voltam már rá, hogy milyen lehet, hiszen Edward Norton és Brad Pitt neve nagyon vonzó volt számomra. A színészi alakításukban nem is csalódtam, de a sztorit elég vontatottnak találtam. Először a barátommal…..
Szó mi szó, ezzel a harmadik résszel megszenvedtem. Elég sok a baki benne, ráadásul figyelni kellett arra is, hogy amikor az előző két részre emlékeznek vissza, akkor minden klappol-e. Szerencsére a memóriájuk elég jó. A második rész Erik Matthews nyomozó csapdába esésével…..
honeybunny 2009.07.25 02:43:58
@CaT: Nagyon szépen köszönöm:)
Szintén egy korábbi kérésnek eleget téve következnek most a Halálos fegyver című filmben ejtett bakik.  A film karácsonyi zenével indul, és a kamera egy Los Angeles-i hotelszobába visz el minket. Az ágyon egy fiatal hölgy fekszik elég lengén felöltözve. Az arckifejezéséből…..
Mivel többen kértétek, hogy legyen horror és kiemeltétek a Fűrészt, így most ennek a filmnek olvashatjátok el a bakijait. Mit ne mondjak, van néhány. Egy vízzel teli fürdőkádban tér magához egy fiatal srác, akihez a sötét szobában egy idősebb férfihang beszél. A villany…..
honeybunny 2009.05.19 12:38:06
Sajnálom, hogy ilyen sokáig film és baki nélkül maradtatok, de kárpótlásul itt van egy olyan sztori, amit azt hiszem, hogy mindenki ismer. Aki meg eddig nem látta, az valószínűleg megnézte múlt hét szombaton (április 18.) este. Most ennek az Oscar-díjas alkotásnak olvashatjátok el…..