Regisztráció Blogot indítok
Adatok
giordanobruno

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik megint Google autó cirkál Pesten.Ez éppen hamburgi bérautó-rendszámmal Rákospalotán:)A Nagy Testvér figyel minket!       ..
Giordano Bruno SPIRÁL 2011.12.23 16:06:00
Mottó: „Háromszor veri ezt Kenden Ludas Matyi vissza!”Elvtársaim az Úrban! Megvilágosodtam! Eddig azt gondoltam, hogy ez a spirál elv a vissza-visszatérő történelmi helyzetekkel csak valami feltűnési viszketegségben szenvedő, ismertségre vágyó történész ökörsége.…..
Több évig folyó kutatást követően merész, és sokakat minden bizonnyal megdöbbentő állítást tett közzé az Összmagyar Nemzeti Akadémia Grétsy László Nyelvápoló Intézetének nyelvtörténeti munkacsoportja. Archív dokumentumokban, egyebek mellett még a XX. század végén, XXI.…..
- giordanobruno szerzeménye - A reklám királyai megint nem néztek tévét és nem olvastak újságot. Vagy ha néztek is, leragadtak a „Broáfok közt”-nél. Ámdebár ezt már megszokhattuk. Egy kis híradó azért néha nem ártana, na nem a bulvárosabb…..
- giordanobruno vetette képernyőre -A minap állítólagos marketing anyagot kaptam hazánk egyik legnagyobb kereskedelmi bankjától, amely a muslincák kedvenc színét választotta magának alaphangulatul. De mivel a kutya sem akar – még így sem – rájuk repülni, így új…..
Mint arról korábban beszámoltunk, Baka András megválasztásának egyetlen ellenzője Chuck Norris volt. Természetesen ez bőségesen elegendő volt ahhoz, hogy a főbírójelölt rendre elbukjon a parlamentben. A kiszivárgott hírek alapján a mindenes blog szerkesztői már korábban is…..
- írta és szerkesztette, de nem fényképezte már megint: giordanobruno -Újra a demokrácia hajnalára ébredtünk. Ma bebizonyosult (már megint), hogy az egypártrendszer demokráciája a rendszerváltás után húsz évvel is implementálható. Most ezt a főbíró választással sikerült…..
- írta és szerkesztette, de nem fényképezte: giordanobruno - Megint szép napra ébredtünk. Az ügynök fia, aki visszatért a pártba majd a polgármesteri székbe is, mindazok után, hogy kiderült, hogy famíliája jobban támogatta a Kádár-rendszert, mint a főváros kerületeinek…..
- giordanobruno írta már megint - Új sorozatot indítunk, doksik a múltból címmel. Ebben olyan, levéltárakban sem fellelhető iratokat adunk közre, melyek talán átértelmezhetik egy kicsit jelenkori politikai értékelésünket (na ez aztán a képzavar!). Ne is tessenek keresni…..
- giordanobruno szerzeménye - A kampánycsend előtti utolsó megszólalás jogán a Szadesz plakátját osztanám meg kedves olvasóimmal.Úgy tűnik, hogy a nagyplakáton való nyilvános pusziszkodás valami liberális hagyomány lehet. Ezt mutatja a szabadélet-szabadmadár párt…..
- giordanobruno írta megint -Nem szeretem sem a negatív kampányt, sem a cinizmust. És ma kivételt kellett tennem. Nem kellett volna, ha nem néztem volna Balónénak televíziós megnyilvánulásait az elmúlt napokban. Megromlottam, így ma cinikus lettem. Mert amit most mutatok meg, az…..
- giordanobruno billentyűzetéből -Hát nem tudom igazán. Georg von Habsburg a Magyar Demokrata Törpefórum 2. számú befutója. Tudom, hogy politikailag teljesen naiv vagyok, de azt azért soha nem gondoltam volna, hogy Bokros Lajos és Georg valaha egy listán fognak szerepelni. Azt ugyan nem…..
- giordanobruno szerzeménye -Elvtársak! 6. Lenin reinkarnálódott! De ez így azért elég gáz!               Az igen jól fizetett marketingguruk nem tudtak újat letenni az asztalra. Vagy csak egyszerűen…..
 - giordanobruno szerzeménye – Azon véleményem, mely szerint a piacgazdaság legalizált lenyúló rendszere korlátlan még kiaknázatlan tartalékokkal rendelkezik, ismét beigazolódott. Nem olyan rég, az Európa gazdagabbik felében már komoly hálózattal rendelkező…..
- giordanobruno szerzeménye - Új blogunk első sorozatával olyan fotóművészeti gyöngyszemekre szeretnénk felhívni a figyelmet, amelyek joggal pályázhatnának az Év Legjobb Amatőr Fotója címre. Általában olyan híres emberekre (nem sztárokra!) irányítjuk a fejgépet, akik…..