Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neuronetic (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Rossz neked, ha letolsz 2013.12.18 06:34:04
Magyarországon a törvény azokat védi, akik a belső sávban félemlítik meg a többi közlekedőt. Elég, ezen változtatni kell. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Neuronetic (törölt) 2013.12.18 09:49:48
Ránéz az ember a cikk címére és látja hogy mennyi a fakezű meg az idióta, ha már ilyenek fogalmazódnak meg, hogy büntetgessünk orrba-szájba, mert képtelen vagyok egy jármű megfelelő irányítására, ezért mindenki más szívjon.

Nagyon szép amit leírt hogy 120-szal előz, és bejön mögé a köcsög és tolja. Elhiszem, igaza is van a sort előzőnek hogyha nemtud hova menni akkor minek tolják aláírom. Sajnos sok az idióta amelyik akkor sem lát magánál előrébb két méterre ha száguldozik, és fogalma sincs a vészélhelyzetekről. Az ilyet szankcionálják is azonnal.

Nade az éremnek mindig két oldala van. A tükröt használni kell, amit nem igen szoktak, a pályán is be lehet látni elég hosszan előre, hátra!, mégis hacsak megpróbálok az óra szerinte (nem GPS) 130-al közlekedni nincs olyan nap mikor valaki nem 90-en mennem előttem kilométereken keresztül mert neki bizony ott kényelmes. Ha üres a három sávos sztráda ha - nem. Ha pedig már három sávos akkor a jobb szélsőt bizony nem használjuk mert már sávot váltani jobbra nemtudnak, vagy érvelésük szerint az bizony a kamionoké, de persze azok is megelőzik őt. Az ilyennek villoghatsz, meg tologathatod mindegy mert bizony előled nem megy le, de ha jobbról előzöd akkor bizony te vagy a szemét.

Ha már büntetjük a bunkókat, büntessük a tötymörgőket is de nagyon, mert veszélyesebbek mindennél. Az ilyenek basszák fel az ember agyát, és mikor egy normálisabb sofőr is előzni szeretne, elpattanhat a cérna a mögötte haladóban, mert emberből vagyunk mind, és kezdődhet a tologatás. Ha képesek lennének az emberek egy olyan úton ami a gyorsforgalomra lett tervezve normálisan megválasztani a sebességet, és megtanulni a jogosítvány szerzésnél, hogy hogyan lehet megállapítani a tükörből a mögötte érkező jármű sebességét, nemcsak belepillantani, akkor nem lenne itt tologatás, meg büntiFék!!!

De persze nem így van, a közlekedés mindenkié, a fakezűtől a versenyző típuson át, a szabálytalankodón túl, a fogalmamsincsHolJárokEzértÁllokAzútKözepén -ig.

Bárcsak az objektív felelősség mindenkit terhelne ugyanúgy, bárcsak a rendőrségből nem egy Díjbeszedő KFT alakult volna, akik csak a markukat tartják, "me kő a pénz" (ez lett kiadva nekik), és bárcsak a jogosítvány megszerzését nem pénzért meg szép cicikért adnák, hanem a felmutatott tudásért.

Aki a volán mögé ül annak rendelkeznie kelljen bizonyos képességekkel, megfelelő helyzetfelismeréssel, vagy tanulja meg. Régen ez egy hivatás volt sofőröknek hívták ezeket az embereket, és a különleges képességük az volt hogy TUDTAK VEZETNI!
Japán kétségkívül a világ egyik legdrágább országa, mégsem botlunk lépten-nyomon kesergő kis japán emberbe. Ők valahogy megvannak odaát, a glóbusz másik oldalán, saját szigeteiken. Pár napja kaptuk ezt a fotót, melyen lényegében semmi érdekes nincs, fotótechnikai…..