Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scarfox

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A halhatatlansághoz vezető út a halálon keresztül vezet...Kaliforniában egy törvény szerint a hullaházak nem hozhatnak kereskedelmi forgalomba használt koporsókat. Egy cég azonban azzal kereste meg a hullaházak vezetőit, hogy újrahasznosítja a koporsókat. A trükk bevált, egy…..
Scarfox 2010.02.06 13:25:34
Adri, 'familyguyfreak' látogatónk küldött magáról egy képet, amin egy Stewie-s pulcsiban egy plüsssztyúival pózol. Ezért én ezt a képet megosztom veletek.  Plusz készüljetek, csütörtökön, azaz 14-én valami történni fog...
Angol cím: Quagmire's Baby Magyar cím: - Leírás: Quagmire egy babát talál az ajtajában, aki mint kiderül az ő gyermeke. Eközben Stewie klónozza magát és később Brian-t is.Letöltés:     Nézd meg most: (majd csak ha lesz szinkronos)..
Scarfox 2009.12.06 15:19:47
    *Az alábbi részek feliratosak, így online nem is nézhetőek meg. Amint lesz szinkron ehhez az évadhoz is, természetesen le lesz cserélve az összes...
Scarfox 2009.11.08 00:57:01
Attól, hogy az ember okleveles webszemétbányász, pont olyan szar képvicceket képes gyártani, mint bárki más földi haladó. Ezt a szép, demokratikus igazságot példázza a Puruttya stábja, akik originál, csak nekünk készült alkotással jeletkeztek pofonért. Hát mit mondjak, nem…..