Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csömör dezső

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, kijelenthetjük: a manyupoknak végük van. Lehet itt még baszakodni, beolvadással meg egyéb látszatintézkedésekkel, de a lényeg nem fog változni, ennek annyi, reszeltek, harangoztak undzovájter. A legnagyobb magánnyugdíjpénztár, az ING megvárta a választásokat, és mivel…..
csömör dezső 2014.04.14 15:25:59
@Narancskommunista: Azért felhívnám az OTP-től átlépett MNYP tagokat, hogy Április 22.-én küldöttgyűlést tart az ING Mnyp, ahol át akarnak alakulni valamiféle független pénztárrá. A kérdés az, hogy minket volt OTP-s csapatot ki képvisel. Én elfogok menni, de nem szavazhatok, mert tavaly még OTP-ben voltam és így nem választhattak meg. Viszont ki fog képviselni bennünket????
Amilyen menő volt egy időben "adót optimalizálni", okoskodni, annyira lett mostanában mindenki büszke arra, mennyi adót fizet. Kedvelt érvelés a "meg lehet nézni a fizetési lapomat, nem ám minimálbér", "el kéne menni dolgozni oszt akkor lehet pofázni"…..
csömör dezső 2009.12.10 22:36:25
@istvanffy: Öreg! ne legyél már olyan nagy közgazdász egy olyan társadalomban ahol a lopás, sikkasztás elfogadott az "állam"ban dolgozók részéről. 1,5 millió ember tartja el az adóprés haszonélvezőit. Én 2007-ben 13 milliót fizettem be adóban, tb-ben stb. 2008-ban elvesztettem az állásomat, most már nincs tartalékom. De majd fizetek vagyonadót Még-még komcsik!! Dögölnétek meg a 20-évemért!
EP-választás, II. rész – SZDSZ és MDF Mikor kiszívta már szegény csontom velőjét, s arcához lankatag hajoltam én előrébb egy csókot nyomni rá: nem láttam semmi mást, csak izzadt bőrcsomót és tele rothadást. Bezártam szemem nagy hideg borzadályban, s amint az eleven…..