Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dauphin

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Percekkel ezelőtti hír, hogy New York állandó magyar tudósító nélkül marad, a Magyar Televízió nehéz gazdasági helyzetére hivatkozva január elsejétől hazarendelte Bombera Krisztinát. A Times Square-en és a Blahán már gyülekeznek az elkeseredett népek.  (Update.…..
Lőrincz Lilla és Borsos János képzőművészeket a jelek szerint a nyomasztó helyzetek motiválják. A legtöbbünket a blogposztokat követő kommentek kilencven százaléka egyszerűen csak elszomorít. Vagy erősíti a meggyőződést, hogy sokak számára vonzóbb és egyszerűbb az…..
dauphin 2009.09.21 22:58:31
@lyesmith:

Szerzoi jogvedelem? Kereskedelmi felhasznalas?

Mire hasznaltak fel? Te ilyet hol olvastal?
dauphin 2009.09.21 23:03:06
@lyesmith:

Mivel feltuntettek a szerzot is, ezert nem loptak el.

Ahogy barki idezhet barkitol, barmilyen modon, ha feltunteti a szerzo nevet. :)
A könnyebbség kedvéért összegyűjtöttük a homofóbok érvkészletét, legyen miből válogatni.  Ékes Ilona betiltatná a melegfelvonulást mert szerinte  a rendezvény félelmet kelt, veszélyezteti az iskolások erkölcseit és akadályozza a forgalmat, majd innovatív…..
dauphin 2009.09.01 22:57:04
@Win Elen:
Koszi. Kontroll kerdes volt.
De tudok egy jobbat. Mar tavaly felvetettem a fesztival szervezeseert felelos elso embernek (ua. mint aki most), hogy mi lenne ha mindenki sima feher, vagy valamilyen egyszinu poloban es farmerban - max rovidnadragban vonulna fel, zene, kamionok, tanc, nelkul.
Csupan egy csendes menet, szivarvany szinu zaszlokkal. Senki nem csinal semmit, csak setal. Csendben.

Errol mi a velemenyetek?

(az enyemet is majd lehet olvasni... :)

Vajon az ellentabor mit reagalna erre? Vajon lenne-e olyan, aki ennek ellenere dobalozni akar es verekedni?
Vajon mit szolna a kozvelemeny, ha melegfelvonulas cimszo alatt nem latna mast csak egyszeru hetkoznapi fiatalokat setalni, akik semmi megbotrankoztatot nem tesznek?
Mekkora visszhangot kapna ez kulfoldon, hogy igen, igy is lehet, csak azert is megmutatjuk, hogy olyan dologra vagyunk buszkek, amire azok, akik buziznak, meg dobalnak, soha nem lehetnek. A toleranciankra.
dauphin 2009.09.01 23:08:50
@szürke_tag:
Ez gyenge volt...
Ebben a korben kimaradsz a (zaptojas)dobasbol... :)
dauphin 2009.09.01 23:13:07
@KoborMacska:
Pont ez a lenyeg. Mindenki arra szamit, hogy...
Elore tudod Te is, meg en is, hogy mi lesz ha ugy vonulnak fel, ahogy eddig.

Egyebkent par szaz szivarvanyszinu zaszlo a szelben nem epp feltunesmentes. A dobbenet az ellentabor - tvnezok arcan meg plane nem. :)
Nem kevesen vádolják azzal a Költözésblogot, hogy idegesítően bennfenteskedő és áljópofa. A válaszom: ezeknek a kritikusoknak teljesen igazuk van, milyen is lenne egy szerkesztőség költözését dokumentáló alkalmi blog? A szerencse az, hogy legrosszabb esetben is napokon belül pár évre kikapcsoljuk.…..
dauphin 2009.09.01 13:41:20
@tobias2:

Csak Te "gonosz" vagy, en meg "jo", mint a meseben :p
dauphin 2009.09.01 14:22:02
@tobias2:
Mar irtam, hogy mi a hivatasom :)
Se fonokom, se alkalmazottam es plane nem ulok - allok - vagy koltozok irodaban - irodabol :)

De ebbol a kommentembol egyertelmuen kiderul:

"dauphin 2009.09.01. 11:04:00

@Silent Bob:
Koszi egyebkent, mert ezt a valtozatat a storynak nem ismertem. Pedig illett volna... igy XXI. szazadi kollegajukkent :)"
Durva Sólyom ante portas 2009.08.22 11:48:00
AdamT szerkesztőtárs megköszönte köztársasági elnökünknek, hogy nem lépte át a szlovák határt, hiszen így európai módon viselkedett. Fura, egy elnök aki európáner? Szokatlan. Ha Sólyom átlépi a szlovák határt, le kellett volna azonnal mondania, és valószínűsíthetővé…..
Biztosan politikusi babérokra tör Jozin Bazin egyik szomszédja, aki követve a hazánkban bevett gyakorlatot, miszerint mindent nyúljunk le magunknak, ami közös, kihelyezett egy táblát az utcai parkoló egyik helyére, miszerint az privát terület és senki más nem parkolhat oda. Van, aki…..
dauphin 2009.08.21 18:54:26
@HulyeReklamok:
Vegre valaki, aki normalisan gondolkodik...

Egyebkent javasolnam a kovetkezo poszttemakat a posztolonak, a nyilvanosan szenvedoknek es a bosszut koveteloknek:

"Hozzam kepest tul jol es becsuletesen dolgozik az azonos beosztasban levo szemet kollegam, emiatt a fonokom engem basztat... mit tegyek? verjem meg a kollegat ebedszunetben?"

"Valaki megallt telefonalni egy 2meter szeles jarda egyik oldalan, de en ott akartam pont menni es ezert felreloktem mert ez kozterulet... betort a feje es meg neki allt feljebb"

Sajnos lassan tartunk...