Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danner (törölt)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sixx ideges és mindjárt kiszakad a feje teteje az idegtől, mert a DigiTV-nél három napig tart valami, aki egy-két klikkel elintézhető lenne. Dühében hétfőn átmegy a T-csoporthoz, ahol majd szívhat tovább ugyanígy, nyilván.DigiTV-előfizetőként, nem túl sikeres emberként…..
Danner (törölt) 2009.01.13 08:18:45
Egyetértek a cikk szerzőjével.

Sztori: költözés odébb 100 méterrel, korábban net kábelen UPC (akkor még nem volt Digi), TV pedig Digi parabolán.

Szerdán este beszéltem telefonon UPC, mondom ember elköltözött, kábel benn van új helyen, te jönni, internet bekötni. Mindez karácsony előtti héten. Hát internet csütörtökre működni, picit bácsi dolgozni, rendszer működni(még a laptopot is be akarta állítani külön).

Na, akkor Digi biztos ugyanígy. Még csütörtökön bemegy délelőtt központba. Kéri: csókolom, digi innen el, költözzön odébb 100 méter, kábel a házban, tessék karácsonyig megcsinálni.
Néni: először ott felmondó nyilatkozat, majd itt új szerződés. Hát legyen. De január 9 előtt nem számítsak rá. Tessék?
Mondom karácsonyra. Felejtsem el. Komolyan? Komolyan. Hm, ok. Amúgy meg akkor hozzam be a tányér a fejjel, meg minden szarával. Kérdem komolyan gondolja? Hogy én másszak ki a 3.-ról és szereljem le? Erre oldalra bök: mások is behozták. Aha....
Akkor kérem a szerződésem totális törlését. 2500-ért kijönnek és leszerelik. Óóó, persze fizetem...na akkor adjak számot majd szólnak és gyünnek leszerelni. Ennek több mint 3 hete. Nem jöttek azóta se. Ja, amúgy ha nincs meg irányító(5000), kábel(az a 80 centi 1000-ért), beltéri doboza(!)(500-ért) akkor majd fizessem ki. Hát akkor szépen húzzatok a picsába!

UPC felhív, dobjatok akkor ugyanazon a kábelen TV-t is. Kérdésük: és + 50 ft-ért gyorsabb net, mert a TV miatt akció? Legyen. Én kábel összeköt bent lakásban. Pénteken délután TV bekötve. Nem is zaklattak semmivel. Ennyi.

Ugyanannyit fizetek mint korábban a 2 szolgáltatónál. Most akkor?
Nem csak hosszú, szomorú is. Találkozás az A38-on, pezsgős vasárnapok, de a szánsájn-hepinesz után már csak "Hazajön, tévé, jajdefáradtvagyok, semmi beszélgetés, arcra egy puszi, alvás" megy. Sziasztok, kicsit hosszú lesz... Már lassan egy éve egyedül vagyok,…..