Regisztráció Blogot indítok
Adatok
averio

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A RÉSZLETEKÉRT KATTINTS! ..
averio 2012.02.29 19:02:45
@skorpioqueen: azért mert Te nem tudod elképzelni, hogy valaki különösebb futtatás nélkül is sikeres lesz, attól még létezik a dolog.Az meg, hogy nem "fogod" a Balázs poénjait -az a humorod hiányosságára és az agykapacitásodra utal.Semmi gond, erről nem tehetsz. Egyébként a Fridi sokkal nagyobb mestere a lekezelésnek, ha már itt tartunk. Azt meg miből gondolod, hogy a Balázs nem végzi profin a munkáját?
averio 2012.02.29 19:12:50
@Shopping: a lényeg,hogy Te vágod a szituációt.Azt mond meg, ha 1000 ember megtudja ezt csinálni, akkor miért nem azok közül választanak? A válasz egyszerű : Te is tudnál műsort vezetni, de minden bizonnyal kegyetlen szarul csinálnád és ezért nem választanak téged. Nekik olyan emberre van szükségük, akik már bizonyítottak.Valószínű, hogy nem fizetnének komoly pénzeket egy szar műsorvezetőnek azok, akiknek a mindene a nagy nézettség elérése! Az meg,hogy te ennyire penge vagy, hál' Istennek mindenki leszarja.
averio 2012.02.29 20:06:54
@Rebelde: hátha "lol", akkor "lol". Ez a gáz.
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
Úgy gondolom, elérkezett az idő, hogy vállalkozó kedvű olvasóimnak egy kis vállalkozás-alapítási tanácsadással kedveskedjek. Ezúttal nem tudtam az alapul vett minta nevét kikerülni, ezért bocs, akit ez lelkileg szarul érint. A posztot két részesre tervezem, az elsőben a…..