Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zuzu_p

56 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen az igazi gólöröm: 30 s-tól majd 1:19-től lyen az igazi gólöröm , 30 s-tól majd 1:19-től ..
Calcio girl Del Piero ma 35 éves 2009.11.09 22:44:00
A Juventus csapatkapitánya ma ünnepli születésnapját.   Habár az olasz bajnokságban a Juventus csak a második számú kedvenc, az olasz játékosok közül Alex Del Piero ott van a top 5-ben.   Del Piero1993 óta a Juventus játékosa, aminek nemcsak kapitánya, de egyik…..
Calcio girl Vieri visszavonul 2009.10.23 23:05:00
Három-négy év vergődés után abbahagyja a focit az egykor zseniális csatár.   Bejelentette visszavonulását csütörtökön Milánóban Vieri, az olasz válogatott volt csatára, az Inter egykori támadója.   A 36 éves Vieri utolsó klubjából, az Atalantából…..
  A Barcelona első idei botlását a Mestallában szenvedte el. A Barcelona nem túl látványos meccset játszott a Valenciával. A hazaiaktól hiányzott a sérült David Villa, a Barcából pedig Henry, valamint Ibra sem kapott játéklehetőséget.   Villa…..
Az Inter idegenben, Eto'o és Milito nélkül 5-öt rúgott a Genoának, Stankovic félpályáról lőtt kapásgólt. Juve-Fio: kiegyenlített meccs döntetlennel.   Az első meccsen a Juventus fogadta a Fiorentinát. Sissoko 7 hónap kihagyás után visszatért, ez eléggé játszott…..
Calcio girl A nap képe 2009.10.17 15:00:00
           I love James Bond...
Milito és Eto’o sérült, hétvégén bajnoki, következő héten BL-meccs, Balotelli eltiltva.   Az Inter fontos meccsekre készül a következő hetekben, csatársora viszont igen foghíjas. Milito még október elején, az Udinese elleni bajnokin sérült meg, akkor kb.…..
A szerdai VB-selejtezők mögé.   A magyar válogatott a tét nélküli dániai selejtezőn végre mutatott valamit, kár, hogy erre nem korábban került sor. A Gera Zoli körüli botrány miatt elég rossz szájízzel indult meccsen nem  kis meglepetésre 1-0-ra…..
A brazil zseni állítása szerint befejezte a piálást, és ismét a focinak él. A balhés, ám zseniális csatár egy brazil magazinnak hosszan taglalta korábbi átbulizott éveit, nyíltan beszélt alkoholizmusáról, bár örökös balhéi ezt a világ számára nyilvánvalóvá tették.…..
Maxi Rodrigez a 92. percben egyenlített. Igazi pörgős meccs, Pablo Hernandez a forduló gólját lőtte.   Az olasz bajnokságon nevelkedett szemem számára is látványos meccset láttunk tegnap. A Valencia védelme az első félidő elején még…..
Durva játék, idióta bíró, igazságos végeredmény. A Barcelona nem folytatta eddigi parádés játékát, bőven tudása alatt játszott, de a bíró látványos egy oldalra húzása ellenére – a végeredményt tekintve - simán verte a Malagát. A meccsel kapcsolatban a bíró…..
Hatalmas meccs: 2-2, ami másik bíróval 3-2 lehetett volna…   Fantasztikus pörgős meccset produkált a két csapat, a Genoa hazai pályán elég tökösen támadott. Az első gólt a 6. percben Iaquinta bombájával szerezte a Del Pierot és Diegot nélkülöző  Juventus, az…..
Ismét az Inter vezeti a bajnokságot. Megkésett beszámoló. Általában nem jó az olyan meccs, ahol ennyire elbillen a mérleg nyelve, de az Inter játékát öröm volt nézni, még akkor is, ha a meccs nagy részén nem különösebben nehezítette meg a dolgukat az ellenfél. Az Inter…..
Tegnap kezdődött a 20 év alattiak labdarúgó világbajnoksága Egyiptomban, és a sportújságírók előzetesen összeállították a torna Top 10-ét. A vb nagy reménységei közé sorolták Németh Krisztiánt is. A vb csillagainak 10-es listájában röviden bemutatták fiatal…..
  Arcon talpaló Adebayor után szurkolóverő Bellamy. Formálódik a parasztválogatott.     A Premiere League-ben hetente történik valami atrocitás, az elkövető fél pedig a ManCity soraiból kerül ki.   A múlt héten az Arsenal elleni meccsen Adebayor tett…..
Nagyon állat, brazil focistához méltó csel.   ..
A három, nekem legfontosabb meccs videóösszefoglalója. A Debrecen idegenbeli meccse a Liverpool ellen, az Arsenal 0:2-ről 3:2-re fordít, és az Inter-Barcelona 0:0 ellenére roppant jól sikerült meccse. Liverpool-Loki: így kikapni nem szégyen     Internazionale-Barcelona: az…..
Hátunk mögött hagyva az elmúlt hét depressziót okozó VB-selejtezőit, nézzünk igazi focit. Az olasz, spanyol és angol bajnokság hétvégi menetrendje. A szombati napon az olasz bajnokságban a Lazio fogadja azt a Juventust. A zebrák jó emlékekkel érkeznek a Stadio Olimpicoba, ahol…..
Calcio girl Adriano köténye 2009.09.11 20:45:00
Három másodperc a Brazília-Chile VB-selejtezőből, az elkövető Adriano: ..
Calcio girl Ibra elintézett minket 2009.09.06 02:09:00
Meg mi is magunkat. Habár kegyetlen szarul játszottunk, ezt a megaláztatást mégsem érdemeltük. 3 perc hosszabbítás, 94. percben döntő gól. KO.   Kimentem ma este szurkolni, csakazértis. Számítottam sok mindenre, de hogy a 94. percben kapunk döntő gólt, arra…..
Tudom, kicsit megkésve, de muszáj pár szót írnom róla.   Nem csak a 4:0 miatt lesz számomra az egyik legjobb meccs a Serie A kezdetén lejátszott (első) milánói derbi. Az Inter újoncai hihetetlen összhangot mutattak, és úgy hiszem, Gattuso kiállítása nélkül is simán…..
Debreceni fiúk a nagyok között, Barca-Inter, Real-Milan a többi csoportban. Megvolt minden focidrukker heti (magyar drukkerként a heti második) izgalma. Hosszú évek óta először magyar csapatért (is) rágtuk a körmünket. A sorsolás nem magyar vonatkozású eredménye nagyon ott van..…..
Teljesen jogosan :) A magyarok számára is fontos BL-sorsolás közben hirdette ki az UEFA az év legjobb labdarúgóit. Alább a díjazottak. A Barca csillaga két kategóriában is diadalmaskodott: a legjobb támadó mellett ő lett az abszolút Number 1: az Év Játékosa.   Az…..
Calcio girl Loki-Levszki előtt 2009.08.25 14:17:00
Szokatlan érzelemkitörés magyar foci vonatkozásban. Hosszú idő után magyar BL-izgalmak.. Magyar vonatkozású fociról keveset írok, de van, amiről mégis.. A DVSC 2:1-es idegenbeli győzelme után egy ország várja a csodát, hogy magyar…..
A zűrös focistát Dunga meghívta az Argentína elleni VB-selejtezőre.   Az Inter excsatára fél év kihagyás után ismét tagja a brazil keretnek, amely szeptember 5-én, azaz a magyar-svéd VB-selejtezővel egy napon játszik Argentína ellen.   Adriano a 2008/2009-es szezont még…..