Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Géczi Z

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint ismeretes, kis hazánkban a (bal)liberális beállítottságú médiamunkások egyik, ha nem a legfontosabb feladatuknak tartják a lakosság figyelmének ráirányítását a (szerintük) mindenhol - és különösen az utóbbi időben - folyamatosan terjedő (szélső)jobboldali tendenciákra, nézetekre. Erre az egyik…..
Kedves olvasók! A lemilblog igyekszik lépést tartani a 21. század kihívásaival, és szerkesztői tisztában vannak azzal, hogy holmi régi csaták, kémek vagy klasszikus különlegesek bemutatása talán nem elégíti ki minden olvasó intellektuális igényét. Ennek fényében egy apró…..
Szemben a legősibb sportágak közé tartozó birkózással, a pankráció épp olyan joggal nevezhető küzdősportnak, mint az Annie Hall hiteles portréfilmnek Woody Allen művészi és magánéleti küzdelmeiről. A közönség mindkét esetben csupán átrajzolt, dramatizált képmást kap a…..
Kevés sorozat bemutatójához fűztek vérmesebb reményeket az alapvetően nagyjátékfilmekre kihegyezett mozibarátok, mint a Terminátor - Sarah Connor krónikái. A stáb elsőrangú alapokra építkezhetett: a mozifilmeket a kétséges színvonalú harmadik installáció ellenére is masszív…..