Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yvette/ Babacool

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gájricsik Világa Jolánka vagyok 2009.05.16 17:30:00
Én Jolánka vagyok és a fijam a Dezső mondta, hogy néha írjak, de én fosok ettől, mert a rossz emberek engem mindig bántanak, meg amúgy is én már öreg vagyok az ilyesmihez. A fijam a Dezső azt is mondta, hogy az idősebb korosztálynak szüksége van rám. Azt nem mondta, hogy miért,…..
Yvette/ Babacool 2009.05.19 19:41:27
@Gatto Negro:
kösd fel a gatyá.... szoknyádat barátném , én már tövig naylok Jolán...


kezit sókolom Jolánka néni,

hjaj csak nem szedett nekem gyöngyvirágot , lelkem?

tudja , megszállltam itt a közeli fogadóban a szlapovocséknál , és mesélték , hogy sírásig meghatódott megkeresésemen, Ne zokogjon nyanya, nem veszem el a fiát, inkább fogadjon lányának, s eme bukszusból fonok mirtuszkoszorút fejemre Gájdezsővel való nászomra.

Azt előre leszögezném hogy vigye el Gájpapát messzire a nászéjszaka alkalmával, mivel ha kiszűrődnek a csűrből állatias egymásratalálásunk magas C-t is kivágó hangjai, a papa iziben fickóssá válik s maga kötözgetheti fel a nyócvan lieres bugyingóját s tömheti tele marhatrágyával hogy az öreg Gáj ne szakajtsa szét asszonyi mivolta pergamenes darabjait.

Csak ennyit szerettem volna mondani Jolánka néni, sütit csináltam , rizskóhot, otthagytam a sublóton tessék elfogyasztani, csókolom Jolánka néni...
Yvette/ Babacool 2009.05.21 19:04:54
Az Asszonnyal( A Maddie-t így híjjom rég) sokat csevegünk, ma is nevetgélünk beszélgetünk, mint régen, mert kultúremberek vagyunk. Mióta elváltunk én a munkába menekülök, és a forgatásokat irányítgatom, mert valamiből élni kell, és már oly régen buktam meg egy filmmel, hogy…..
Yvette/ Babacool 2009.05.17 21:42:34