Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szekrenysor81

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik a technikai forradalom előrehaladtával egyre fájdalmasabb lesz kártyával fizetni. Erste-ügyfeleknek legalábbis Ágota szerint: Remélem érdekes lehet mások számára is, hogy mennyire faszán működik a kártyás fizetés ma Mo-n az Erste Banknál. Vásároltam x Ft…..
Azt utálom a legjobban, amikor a gyerekeket használják fel a kereskedelmi görénykedéshez. Hangsúlyozom, hogy a lenti történetben nincsen semmi törvénysértő, a Mester kiadó, amennyire innen meg tudom ítélni, mindent szabályosan csinált. Csak éppen alattomosan, hiszen a szándéka a…..
„Kérem szíveskedjenek jobban fizetni ellenőreiket!” –így kezdi levelét Mariann. Olvasónktól egy 35 körüli nő pénzt kért a Boráros téren tegnap. Később kiderült, a nő egy BKV ellenőr, karszalagot is viselt. Vajon a sztrájk alatt nem dolgozó ellenőr így akar…..
szekrenysor81 2010.01.21 15:45:35
@bokatheking:
Nézd nekem van kinn ismerősöm Angliában..Kinn élnek már 4 éve..Ők akkor azt mondták még 4 év ezekkel és megdöglenek. 2 gyerekkel mentek, ma ott tartanak saját házuk ban hitel nélkül 2 kocsi, a legjobb iskolába jár a gyerekük évente 2x luxusnyaralás..és napi 8 óra tisztességes munka árán..Ja és most várják a 3.-ik babát. :)

Nem szabad gondolkodni..Mi is húzunk innen március végén viszem én is a szüleimet.Nem lesz jobb. Hiú ábrándokba nem kergetjük magunkat.

Legyen ez a tehetségtelen néppé ez az ország. A lustáké, az öregeké, a cigányoké és a sok köcsög korrupt politikusé. Aki akar ebben a mocsokban élni megteheti, csak ne fröcsögjön azokra a magyarokra, akik valamire is vinni akarják ebben az életben.
Nem szeretem azt, amikor elmagyarázzák nekem azt, hogy én magyar vagyok és nekem Magyarországon kell élnem. Nem kell. Mindenki ott él ahol akar és tud.

Magyarországon amit elfelejtenek:
- Ha csökkentjük az adót jelentősen (5% áfa mondjuk egységesen) nőne a fogyasztás
- Ha a béreket Európai úniós szintre húznák fel, senkinek nem tűnne fel a Svéd adórendszer
- Ha azt a rengeteg "szegény" segélyen élősködő becsületes bodzdaszedőt (etnikum gyengébbek kedvéért) munkára fognánk, és hasznos tagja lenne a társadalomnak

Én azt tapasztalom nem csak magamon, az ismerőseim körében, hogy mindenki egyre jobban a végét járja, mind anyagilag ,mind erkölcsileg. Kész nem bírják tovább az emberek.

Sok sikert nektek a kinti élethez..Mi Svájcba megyünk.

Magyarország én így nem szeretlek.
szekrenysor81 2010.01.21 15:48:17
@kacsa.: Ez az ország szarban van???
Már akkor is szarban volt, amikor a rendszerváltás volt!!!!
Basszus..Gondolkozzál már!!!!

Mégegyszer leírom: NEM VOLT MAGYARORSZÁGON RENDSZERVÁLTÁS!!!!!
GENGSZTERVÁLTÁS VOLT!!!!!
szekrenysor81 2010.01.21 16:44:12
@nagypeti: Ha tudnád , hogy azokat az ADÓKAT SEM akarják befizetni a MULTIK amiket kilobbiztak maguknak nem járna a szád..Szerencsétlen revizor az Apehban elbőgi magát, mert a multi nem fizet adót amit kellene, és közli vele a multi könyvelője, oké befizetjük az adót de akkor hoppsz lesz munkanélküli..
Itt arról van szó, hogy aki becsületesen csinál egy céget és bejelenti rendes összegre az alkalmazottjait csődbe megy!!!
Basszus.. Nekem egy 5 éve működő tisztességes full összegre bejelentett alkalmazottjaim voltak..
Csak voltak, a cégemet is most szüntetem meg..
Kérdezd meg azokat az embereket, akik ilyen családi vállalkozásban dolgoztak, hogy mennyire szeretnek multinak dolgozni..
És után majd beszélhetünk.
Úgy képzelem, hogy ezt szinte minden Homár-olvasó látta az Index címlapján, de ha valaki még nem, akkor hadd okozzak meglepetést: a nap legkeményebb sztorija az, hogy az égő kaposvári irodaház mentésén dolgozó önkéntes tűzoltók autóira az akció közben Mikulás-csomagot raktak…..
Olvasónk a napokban a 28-as villamoson utazott. Három ellenőr ment oda hozzá, és kérték a jegyét, bérletét. Az utas szóvá tette, hogy a hajléktalanok mellett csak úgy elsétáltak, megkérdezte, hogy őket miért nem ellenőrzik? Ebből lett a vita: Kedves BKV-figyelő! Olyan esetnek…..
A Bershka laza spanyol ruhamárka. Annyira laza, hogy ha a még náluk is lazább Pumaföldre érkeznek, végképp elengedik magukat. Az Arénában pédául addig mentek a karácsony utáni emberközeli hangulatban, hogy egy csomó ruhát nem is merev, svájciakhoz-japánokhoz illő fogasokra…..
szekrenysor81 2010.01.08 12:05:28
Bizonyára már minden adózó állampolgárban felmerült a kérdés, az APEH vajon miért évekkel később értesít azóta x. hatványra kamatozott tartozásokról, és akkoris miért szinte beazonosíthatatlanul: Trúlájf sztori az APEH-től, avagy az alábbi mókaság játszódott le az…..
Gábornak olyan, mintha velem kötött volna szerződést internetszolgáltatásról: nagynéha felveszik neki a telefont, de csak megnyugtatónak szánt hazugságokat kap, sávszélességet semennyit. Én olcsóbb lennék, mint a Fibernet, és arra én is képes lennék, hogy szeptember 9. óta ne…..
Úgy látszik nem csatlakoztk elegen a Vodafone MobileWeb Basic akciójához a nyáron, mert elkezdték "ajándékba" szórni "hűséges" előfizetőiknek. Amennyiben naiv ügyfél nem mondja le smsben, seperc fizetheti is új korlátlan hozzáférését: Az alábbi sms jött a…..
szekrenysor81 2009.09.03 14:24:31
A Homár meghívja egy békávéhumánerőforrásvégkielégítésre azt, aki megmondja, egész pontosan mikor szűnt meg a jogállam, illetve, hogy volt-e egyáltalán ebben a régióban. Naiv ügyfél 4 milliós autóját azért foglalták le és vonták ki a forgalomból, mert…..
Whatever mamája a Sparban dolgozik, és szerinte nem adatgyűjtésre, hanem ténylegesen a dolgozók ösztönzésére találta ki a hipermarket az akciót. a Mosolyszpotting a Sparban című bejegyzésre szeretnék reagálni. Édesanyám a halásztelki Sparban dolgozik, mondanom sem kell, ott is…..
Azt már régebben is kiszúrtuk, hogy a hegyvidéki (Budapest XII. kerületi) önkormányzatban olvassák a Homárt, de azért minket is meglepett, hogy a ma éjfél után élesített posztunk ügyében máris intézkedtek. Kiderült az is, hogy a kocsi nem is lopott, és az önkormányzat…..
szekrenysor81 2009.07.09 17:24:16
@DaM: Kedves posztoló!

Mivel nem a kerület tehet erről,ergó nem ők fektetnek le kábelek és nem ők a szolgáltatók, így őket ne hibáztasd.
(Digi,t-Com, Fibernet és még sorolhatnám..-szóval ott lobbizz)
Off
Veronika 3  egész óráig azt hihette, hogy hamarosan nyaralni indul. Gondolta ezt joggal, azután hogy mindent megbeszélt az utazási irodával, sőt, ki is fizette az utat. De végül persze pofáraesett, mert valaki nagyon elszúrt valamit. Szeretnék megosztani veletek egy egészen…..
A BKV rajzpályázatot indított a vakáción lévő gyerekeknek. A pályázat a „Szeretem a BKV-t” címet viseli. Bár olvasónk már elmúlt 17 éves, és a témától is eltért egy kicsit, mégis jelentkezett a pályázatra, mert szeretné megmutatni a BKV-nak, hogy miért nem…..
Igazi antiválságbombát kapott Roland az AXA Magánynyugdíjpénztártól, akik légkalapácsálló mosollyal, töretlenül hisznek egy alternatív jövőben, ahol még mindig és egyre inkább megéri az ügyfelüknek lenni. Persze csak ha nem zavarja, hogy évente többet bukik, mint amit…..
GT nehezményezi, hogy hiába szeretett volna sztereó rádiós telefont venni, sem a szolgáltató, sem a gyártó oldalán nem talált erre vonatkozó egyértelmű információt. Végül megvette és persze nem azt kapta, mint amire számított. Nem nagy dologról van szó, mindössze egy alsó…..
szekrenysor81 2009.07.01 11:25:23
A múlt heti, 10x-es tarifaemelés után újabb brutális vodás anomália bukkant fel. Zsolt egyszercsk arra lett figyelmes, hogy lekapcsolták a mobilnetét, mert állítólag áprilisban 70 ezer forintot kattintott össze ötgigás csomagján túl. A technikai elhárító kollégának nem volt…..
szekrenysor81 2009.06.30 16:42:45
Azt tudtam, hogy XII. kerület honlapjáról elérhető egy remek térinformatikai rendszer, de azt nem, hogy olyan pompás kincseket lehet vele felfedezni mint amilyet Tamásnak sikerült. Íme egy terasz (vagy udvar?), mely rejtélyesebb mint a Kenedi-jelentés és a Kennedy-gyilkosság…..