Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magist

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mondom, irigylem a Magyar Nemzeti Bank dolgozóit. Ha a kormány -mint munkáltató- szar anyagi helyzete miatt a felső vezetők fizetését akarja csökkenteni, akkor az Európai Központi Bank egy lebaszás kíséretében ezt megtiltja (pedig Simor ugyananyit keres, mint az Európai Központi…..
...hisz ez már nem az első -valószínűleg nem is az utolsó- hangfelvétel, amelyet valaki(k) kiszivárogtat. Feri ezúttal arról beszél, hogy hogyan fúrják meg a Fidesz alkotmánymódosítási szándékait. Népszavazással. De vajon ez eredményes lesz? Igaz, az MSZP-nek ez az egyetlen…..
Molnár Csaba egy igazi Gyurcsány-klón. Pofázik, hazudik mint a vízfolyás és legalább annyira neurotikus, mint a nagyfőnök.Csabin a paranoid skizofrénia kezdeti tünetei tapasztalhatók, hisz egy kazincbarcikai kampánydzsemborin a következőket találta mondani:"Kicsit már…..
A sok politika után végre valami üditően más téma: a Lidl csodálatos zebrája után újabb közlekedési remekmű született, ezúttal a Hajdú-Bihar megyei Püspökladányban, a Kiss Ferenc utcai kereszteződésben. Hogy-hogy nem, a vadiúj közlekedési csomópont egyik sávjában benne…..
  Kormányszóvivő legyen a talpán, aki úgy hozza a playboy és a csibészgyerek egyvelegét, mint Szollár Domokos teszi. A kommunikációs titán a HVG-nek nyilatkozott.   A legújabb kori trendeknek megfelelően megnyílnak a magánélet ablakocskái. Domokos – mint mondja…..
  Az MDF Új kiegyezést! plakátja üt, erről nem is érdemes vitát nyitni. Hiányoltuk már egy ideje a történelmi távlatokkal dolgozó politikai üzeneteket, most megkaptuk. Szinte látjuk magunk előtt, ahogy a párt ügynökségének kreatívjai lapogatják egymás vállát: Új…..