Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rezorr

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjaink motorkerékpársportja a kifogásokról szól. Nincs pótmotor, béna a szerelő, nem tapad a gumi, rossz a beállítás vagy haragszik a gyár: a tehetség másodlagossá vált – babérkoszorú helyett kétes nemi identitást tükröző táskákkal és napszemüvegeben tündöklik az…..
Rezorr 2009.10.15 17:31:44
Évek óta ez a legjobb cikk a TB-ról :-)
Végre valaki le meri írni, amit a nagy Talmáról gondol. Minden fórumon csak az istenítése megy és azonnal lehurrogják azt, aki kicsit is ms véleményen van. Tényleg nagyon jó volt 125-ben ez tény. 30+ évesen sok-sok tapasztalattal jobb volt mint a suhancok akik a motorokkal ismerkedtek --- lehetne erre mondani ;-)
Lehet, hogy a legjobb magyar motorversenyző (nem tenném rá az életem) de azért az már elgondolkodtató, hgy a kiálykategóriában mindig tökutolsó... Azért a tehetségesek kisebb támogatással is meg tudtak felelni ha feljebb léptek :-) Talmát nem ismerem, csak a hamis médiából. Drapált messziről ismertem, csodáltam a tehetségét, a szerénységét. Neki vmiért nem nőtt meg az arca a motoros sikerek után. Sok érvet-ellenérvet írtatok, de azt senki nem említette meg, hgy az akkori versenyzők szinte teljesen védtelenül protektormentesen félbukóban mentek "eszetlenül" teljes szívüket beleadva. Nem a pénz számított, hanem hgy jók legyenek. Ennyi. A mai ficsúrok nagyon el vannak kapatva. Tisztelet a kivételnek. Burokban vannak, s ha nem kapnak meg mindent 100%-ban amiért rinyálnak, akkor sértődötten félrevonulnak. A régiek munka mellett versenyeztek. A mostaniaknak több eszük van ;-) Tényleg ilyen lett a világ, de nem vagyok benne biztos hagy az összes mai menő a régi időkben is kitartóan motoros lett volna. De hát ez van. Már csk ezt lehet szeretni :-)
Gratulálok a cikkhez és nemkülönben a bátorsághoz!
Rezorr 2009.10.16 20:10:31
@Csizirájder: Szépen megfogalmaztad. Egyetértek :-)
Rezorr 2009.10.16 20:14:23
@tibita: Nemharaxom de nemvágom miket keversz ide bele. Milyen szénbányászok milyen fecskében milyen pengékkel? :-o
De nemagyarázd én elhiszem hgy jobban tudod ;-)