Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Icsiro

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Icsiro kérdés 2009.07.24 18:22:09
Sokat hallottam a blog írásról, de igazából nem tudom mire jó és hogyan működik. Most próbálkozom...
TheElf levelét választottuk a mai napra, mert bár az olvasóink többsége a munkaidejét tölti azzal, hogy minket olvas, egy ilyen hosszabb poszt esetében megnő a lebukás esélye. Vasárnap dolgozók hátrányban. A posztba beépítettem egy kis képrejtvényt is (bár sok köze nincs a…..
Ismét szomorú kerékpáros haláleset történ Budapesten. A Hollán Ernő utcában, szerdán délután egy középkorú férfi esett le a biciklijéről. A mentősök hiába próbálták újraélszteni, a férfi sajnos elhunyt. Az eset fél négy körül történt, a kiérkező hatóság a…..
Ha jól hallottuk a pusmogást, akkor Friderikusz Sándornak összejött. Mégis sikerült megegyeznie az ATV-vel, így ősszel is lesz műsor. A csatorna hivatalos válasza szerint az elvi megállapodás már megvan, de a részleteket még csiszolgatják. Nagy a titkolózás, így azt az…..
A Tv2 tikos szuperfegyvernek szánta, mégsem hozta be a hozzá fűzött reményeket. Az Egy a száz ellen a premier napján ugyan a kereskedelmi szempontból fontos 18 és 49 év közötti korosztályban 32,4 százalékos közönségarányt ért el, szemben a konkurens RTL Klub 28,5 százalékos…..