Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feketelo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Adott egy ember, Minda Zoltán.   Adott egy pesterzsébeti papíripari vállalat privatizációs ügye, még a hőskorból. Amikor egy papírgyár privatizációja kapcsán Minda Zoltán édesapját kisemmizték.   Adott egy bírósági ítélet, amelyben a…..
A Bambiban egy ismerősöm asztalánál egy köpcös fiatalember ült. Bemutattak neki, annyi derült akkor csak ki, hogy az SZDSZ egyik fontos embere s állítólag Fodor Gábor tanácsadója. Sajnos nem jegyeztem meg a nevét, de ki fogom nyomozni.(Update: a srác Fodornak _volt_ a tanácsadója.…..
feketelo 2009.05.15 03:09:47
@Rózsa Misi: van egy fiatal, aki karrierista. belép az mszp-be, mert úgy látja ma magyarországon nincs más mód az érvényesülésre, csak a hatalom farvizén hajózgatva partot érni. A siker reményében beszervez mindenkit maga körül, még a legjobb barátait is ráveszi az előttem az utódom párt tagsági könyvének kiváltására, igaz nem érdekli őket(sem) a politika.

A rendszerbe hiba csúszik, mert a barátok új emberekkel is barátkoznak és egyre több mindent tudnak meg arról a szervezetről ahova tartoznak. Nem lépnek ki, mert nem egyértelmű még a helyzet, de egyre jobban undorodnak a pártrendezvényektől, ahova mint fiatal csicskákat elvárják őket, hol kopogtatócédulát szedni, hol szavazatot számolni.

Elmennek kopogtatni, de 4 budapesti belvárosi társasházban mindössze két darabot kapnak(kb.4x30 lakás). A többi helyen vagy ki sem nyitják az ajtót, vagy megkapják azt a fejmosást, amit eredetileg Gyurcsányéknak címeztek, de meg is kergették őket egy alkalommal.

Gondolkodóba esnek, hallanak az LMP-ről, más új ismkerősöktől. Megtudják, hogy új képződmény, pénz nélkül. Gondolják, ezeknek még úgyse fog menni, mint az mszp-nek, a haver aki meg beszervezte őket a szocikhoz, már tanácsadó a MEH-ben, szóval pénz, karrier és elismert hatalomvágyból maradnak. Egy ideig.

Elmennek egy mszp-s belső rendezvényre. Kiderül, hogy alig több mint 20 ezer szelvény gyűlt össze, a fidesz se vitte túlzásba, azt mondják nekik bő 35 ezret adott le. Az LMP 25 ezer feletti számot produkált a semmiből. Helyben a főszoci megadja a választ, szerinte csaltak, hisz manapság az emberek már nem adják senkinek se oda a kopogtatót. Erre a két új ember feláll és úgy dönt otthagyja az egészet, de a moderator épp beszélni kezd és visszaülnek.

Nagy szarban van a cég(MSZmP). Lehet, hogy csak 3-maximum 4 emberük jut ki Brüsszelbe. A népszerűtlenség miatt nem mernek új adót bevezetni, inkább az előrehozott választás, hogy az évek alatt ásott gödör mélységes mélyén lévő ország nyűgje megfolytsa a fideszt is egy év alatt.

Na akkorra kell letenni az LMP-nek a kormányprogramot, és akkor veszed fel te utoljára a fizetésed ezektől.