Regisztráció Blogot indítok
Adatok
donofrio

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a szép időben ti is szívesen elővennétek a kertbe való a műanyag székeket? Azok azonban csúnyán beszürkültek és inkább megszabadulnátok tőlük?  Pedig erre egyáltalán nincs szükség. Mutatom, mitől lehetnek ugyanolyan szépek, mint újkorukban. A műanyag székek…..
donofrio 2017.08.31 18:46:37
Exférje jött elő a sokkoló kijelentéssel. Nem fogod elhinni, mit árult el az énekesnőről Bobby Brown. Leleplező részletek a tovább mögött!..
 A H1N1 elleni védőoltás kapcsán, napról napra röppennek fel hírek, amelyek egyes esetekben aggasztónak tűnnek, máskor pedig a témával kapcsolatos összeesküvés elméletek sorát gyarapítják.   Itt van például egy magyar nő története, akinek (állítása szerint) a…..
Ötvenmillió forintot nyert a Somogy megyei Zákány a szociális tárca pályázatán arra, hogy felszámolja a község romatelepét. A tervek szerint öt házat vennének a faluban, ide költöztetnék a zákányi telepen élő négy roma családot. Forrás: nol.hu   Kedves Bajnai úr!…..
"Piroska, aki Livarot is, és akit márciusban fogadtunk be már áldott állapotban, ápr. 19-én -doktornéni segítségével- megszülte 5 vörös kandúrkáját. Nem hittünk a szemünknek a kölkök mérete láttán, bár Piroska szép nagy pocakot növesztett" - írja fabryz,…..
donofrio 2008.05.04 08:54:22
Karsai Zita vacsorája maga volt a megelevenedett nyolcvanas évek. A táncosnőhöz senki nem érkezhetett hétköznapi ruhában, egy-egy retrosztár bőrébe bújtak. Kiszel Tünde Madonnaként, Szebeni István Soltész Rezsőként, Tóth Szabi Michael Jacksonként, míg a vendéglátó Diana…..
A legkedvezőbb hitelt kiválasztani, a felvett összeg után a lehető legkevesebb kamatot fizetni, ez minden hitelfelvevő kívánsága. A kedvező feltételek az adós számára havi szinten az alacsony törlesztő részben nyilvánulnak meg, de nem mindegy, hogyan: a kezdeti feltételek…..
donofrio 2008.05.03 17:34:35
Kedves liberális barátaim, akik osztjátok az igét a Fidesz antidemokratikus működéséről, akik vezérnek gúnyoljátok Orbán Viktort, akik rendszeresen diktátoroztok, akik a szólásszabadságért harcoltok, szálljatok magatokba!Pártmaradékotok elnökválasztásából olyan csalási…..
Egyszer majd szép lesz minden, a telet s az őszi félelmet, hidd el, szerelmünk levetkőzi. Úgy állunk majd a fényben, mint a virágzó ágak, büszkén viseljük szégyen nélküli koronánkat. Sötétben sem kell félnünk, útjaink beragyogja hajdani szenvedésünk virrasztó teleholdja. ..
donofrio 2008.04.12 12:43:59
 Előttünk már hamvassá vált az út És árnyak teste zuhant át a parkon, De még finom, halk sugárkoszorút Font hajad sötét lombjába az alkony: Halvány, szelíd és komoly ragyogást, Mely már alig volt fények földi mása, S félig illattá s csenddé szűrte át A dolgok esti…..
Társtalanul Lelkisegély 2008.04.09 21:38:00
Fiúbarátom(?) besokallt tőlem. Nyakába zúdítottam, blogon kívül, az összes lelki problémámat, s elege lett belőlem. Nem is csodálkozom. Néha magamnak is elegem van. Csak jól esett abban a tévhitben ringatni magam, hogy valakinek fontosak a gondolataim, a gondjaim, de rá kellett…..
donofrio 2008.04.09 22:07:42
Mindig klasszikus és divatos, de most még menőbb, mint eddig, a tengerész stílus! Kék, piros, fehér, csíkos, vasmacskás, hímzett... Egyre több helyen szerezhetsz be ilyen darabokat, elegáns és sportos kivitelben is! Én imádom és már be is újítottam, szinte mindent! A Bershkaban…..
Kisebb társulattal több műfajt megjelenítő repertoárt tervez Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház leendő főigazgatója, aki szombaton sajtótájékoztatón beszélt terveiről Budapesten. A művész, aki jelenleg a Bárka Színház igazgatója és 2008. július 1-jével veszi át Jordán…..
Nézzük mi a helyzet:21. nap múlva Karácsony, a kedvenc ünnepem...az emberek a szokásosnál is parasztabbak, tisztelet a kivételnek. És ez így van akárhova nézek, minden ismerősömtől hallok olyat h mostanában nem kifejezetten kellemes emberekkel találkoztak. Én is. Annyi fasszopó,…..
Imádlak titeket, csípőgatyás lányokhogyha leguggoltok, popsitokig látokszaténbugyitok titokzatosan felsejlikén pedig benézek a kerekded seggigAmikor lágy ívvel hajoltok előrenadrágotok csúszik, s kibukkan belőleválasztó vonala két féltekéteknekaz ember csak füttyent: "Ezt…..
donofrio 2007.11.29 08:03:59
papaya énblog rohanás 2007.11.14 21:19:00
Dolgom végeztével a szó szoros értelmében rohanok haza. Nem jövök rá, hova ez a rohanás, itthon sem vár senki, semmi, időm szinte mint a tenger. Most igazán sehol sem érzem jól magam. Magamnak kerestem ezt a helyzetet...
donofrio 2007.11.14 21:45:36
Kiccsajszee vers - (Nincs címe) 2007.11.03 19:53:00
A vers előtt elmondanám hogy lehet h ez a vers kívülállóknak nem jelent semmit de az  új osztályom eddigi 2 hónapos eggyüttléte alatt jellegzetes pillanatokat idéztünk föl a barátnőm és én . Mellesleg miközben írtuk alig bírtuk abba hagyni a röhögést…..
madelaine Holnaptól... 2007.10.30 19:55:53
A "majd holnap" a hét legzsúfoltabb napja.spanyol közmondás..
donofrio 2007.10.30 20:31:55
Hozzávalók 1 adaghoz:1 hamburger zsömle1 hamburger fasírt1 uborka1 paradicsom5 levél spenótElkészítés:Vegyünk készen vásárolt hamburger szömléket és vágjuk félbe őket. Ezalatt süssünk ki mirelit hamburger húsokat.Ha a hús megsült, máris tölthetjük a zsömlénket rétegezve…..
szukseg blog A tea tudja 2007.10.24 18:23:10
Rjöttem, egy újabb összesküvésre. (multkori ügye az inteligens mosóporok és szúnyugírtók voltak) Most arra jöttem rá,h. az energiatial gyártók pénzelik a magyar egyetemeket,h. sok zh meg vizsga legyen,mert iylenkor sok energiatilat meg kapucsínót isznak a diákok. hát ennyi. Jah…..