Regisztráció Blogot indítok
Adatok
number

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbikosok nyíltan zsidóztak az Országházban. Tulajdonképpen végre. Végre vége a kettős játéknak. Végre nyíltan vállalják. Végre nem ügyeskednek alantas módon. Vajon ettől bátor nácik lesznek? Mert azt tudom, hogy a nácinál visszataszítóbb a gyáva náci. Aki nem vallja be…..
number 2012.11.27 09:10:04
@Kopó: Én nem akarom a továbbiakban védeni a Jobbikot mert szerencsétlen megnyilvánulásnak érzem.
Arra akartam rávilágítani hogy Izrael magasról tesz arra hogy egy adott országot tájékoztasson arról hogy a titkosszolgálata éppen milyen műveleteket hajt végre az országban az adott ország tudta nélkül.
Előfordult hogy Nagy Britanniában kapcsolt le a brit rendőrség moszados embereket.
number 2012.11.27 10:48:27
@Plumper: Nem gyűlölöm a zsidókat és elfogadom az érvelésed. Nem vonom kétségbe hogy az izraeli titkosszolgálat izrael védelmében tevékenykedik. Viszont el tudom képzelni hogy az a tény hogy ezt az adott ország tudta nélkül teszi bizonytalanná teszi az adott ország egy állampolgárát és kívánatosnak tartaná ellenőrizni ezen titkosszolgálatokat.
Mint mondtam én nem félek tőlük, de elfogadom hogy valaki igen
number 2012.11.27 12:16:13
@Plumper: Igen.
Bevezetés Az űr a valóság és a képzelet világának legvégső határa. Nem csoda hát, ha a mindennapok egyszerű emberét mindig is megragadta a csodákkal teli univerzum és a benne játszódó elképzelt történetek. A Science Fiction világának az elmúlt évtizedek során három…..