Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dgzt

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt jobbikos hölgyeim és uraim, ez csak a kezdet. Nem tudom nem észrevenni a Gondviselés kesernyés humorát a történetben;  az antizsidó párt politikusa megtudja, hogy zsidó, az egyébként dehogynáci szervezet pedig azonnal kiokádja magából. (Hogy Vona szerint nemzetközi az…..
Dgzt 2012.08.08 10:25:48
@bizony mondom:

"A kulcsszó a vesztegetési kísérlet!"

Ostoba cikk ostoba szerzőtől...
Mindenek előtt leszögezném, hogy nem örülök a nem tandíjnak hívott tandíj bevezetésének a felsőoktatásban. Egyáltalán nem tetszenek azok a folyamatok, amelyek a magyar felsőoktatásban reform néven zajlanak. Nyelvvizsga nélkül azonban senki ne kaphasson diplomát. Hat…..
Dgzt 2012.07.24 10:00:42
@Bambano: Én is vidéken tanultam, egész pontosan Dombóváron a művelődési házban. Egyszer kiszámoltam, akkor úgy majd 100 ezer Ft-ba került a képzés.
Dgzt 2012.07.24 10:07:51
@Bambano: Hát biztos közrejátszott, hogy én már általános iskolában angolt tanultam.
Elterjedt kép Magyarországon, hogy ez az ország tele van nácikkal. Igazából tele nincsen, de bármilyen gyülölködőből egynél több is sok. Hogy miként tudjuk megkülönböztetni a hazáját szerető embert a nácitól? A mai Izreali állampolgárokat ért terrortámadás után csupán…..
Dgzt 2012.07.19 08:54:03
@Shopping:

Náci nehezen lehetsz, mert nem hiszem, hogy NSDAP tag voltál vagy szimpatizáns. Maximum antiszemita lehetsz. Csak hát divat mindenre rásütni a 'náci' szót, mert az olyan menő. Csak hát vannak primitív emberek, akiknél antiszemitizmus = nácizmus, az ilyenekkel nem kell foglalkozni.
Egy péterrévei (szerbül Bačko Petrovo Selo; tiszaparti bácskai falu) Auschwitzban elhunyt gazdag zsidó, bizonyos Fischer Mátyás leszármazottai július 5-én nyújtották be kártérítés iránti keresetüket egy amerikai szövetségi bíróságon. 38 millió dollárt követelnek a Magyar…..
Dgzt 2012.07.18 12:44:36
@Alf:

Az én családom a 2. VH utáni kitoloncolások után. Erdélyben kellett hagyni a házat, az állatokat, mindent. Csonka honban meg földönfutók voltak.

Kit perelhetünk?
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
Dgzt 2012.07.17 10:15:34
@teknős:

" ki kell irtani az összes cigányt" tipusú jobbikos szlogenekkel.

Tudsz erre adni linket? Érdekelne.
A gyűlöletkeltéstől a gyilkosságig (1) Gönczöl Katalin 1968-ban az ELTE jogi karán szerzett diplomát. A  kriminológiai tanszéken kezdett dolgozni, 1979-ben nevezték ki egyetemi docensnek, 1990-ben egyetemi tanárnak. 1984-től 1995-ig kriminálszociológiát tanított az ELTE…..
A gárdisták megjelenése sokakat tölt el félelemmel, bár legtöbbünk inkább értetlenül áll a jelenség elől. Levélírónk arról számol be nekünk, hogy iskolájukban egy társasági oldalon a diákok megtalálták az egyik tanár fényképét, aki gárdista egyenruhába öltözve…..
Ez borzasztóan gusztustalan, de nem tehetem meg, hogy ne adjak hírt róla, mivel mégis valahol a divat kategóriájába tartozik. Igen, nem látsz rosszul, ezek emberi fogak ékszerfoglalatban... Lehet, hogy a régi idők emberei és a természetközeli népek hordtak/hordanak ékszerként…..
Dgzt 2009.11.18 20:04:11
Subba A hét videója: Betyársereg 2009.11.06 13:19:00
Megalakult a betyársereg! Honlapjuk is van, olyan érdekes menüpontokkal, mint például a Betyáros cselekedetek ma, vagy a Híres betyárok ma. Kedvencem a címlapról: "A büntetett előélet nem kizáró ok, hiszen a betyárok többségének van priusza... Figyelem! Betyárpóló és a…..
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
Dgzt 2009.08.25 18:07:58
@halihalo: Nah még van egy nagyon pici időm. Sajnos ez nem látszik az Eu-ból, legalábbis nekem, csak hogy már elég a személyi a határ átlépésre, oszt ennyi. Pl félek felmenni most felvidékre és magyarul beszélni pl Pozsonyban. És mit csinál az EU? Minket csesz le, hogy hogy bánunk a kisebbségekkel, jó, van benne valami, de a teljes integráláshoz nem 1 fél kell, hanem 2. Csak sokan ezt nem látják.
Dgzt 2009.08.25 18:11:32
@Dgzt: Persze ez is álltalánosítás volt, mert vannak olyan falvak, ahol sikeres, meg olyan is, ahol nem.