Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nevetsegesek vagytok

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Úgy látszik létezik valami titokzatos erő, ami a magyar tévébiznisz közepesnél nagyobb kutyáit ellenállhatatlanul vonzza a vendéglátás felé. Nem elég nekik tulajdonolni, élőben is imádják játszani a vendéglőst. Az online táskaipar, illetve a kamera előtti zavart…..
nevetsegesek vagytok 2009.05.14 22:15:32
@Utazgató:

Kedves Utazgato.

Felhaborito a bejegyzesed amit Kovacs Kristofrol irtal vagy fogalmazhatok ugy is, hogy egy regebbi fonokomrol.
Nem tudom megerteni az embereket miert kell rosszindulatu es undorito dolgokat a masikhoz vagni ugy, hogy nem is ismerjuk a masik felet.
Akkor hallgassatok meg egy olyan embert Kedves forumozgatok aki ismeri a maga modjan 2 lepes tavolsagbol Kovacs Kristofot.
En egy evet dolgoztam a Deryneben mint megbecsult pultos-felszolgalo. Mielott idejottem egy kis nevtelen etteremben dolgoztam. Az elet ugy hozta, miutan haza jottem kulfoldrol, hogy itt kapok allast. A mai napig halas vagyok Kovacs Kristofnak es a csaladjanak, mert egy olyan rendszert es szemleletet mutattak meg a vendeglatasban amit egesz eletemben magammal viszek.
Minden treningen ereztem a szavaibol es es tetteibol, hogy el-hal a vendegekert. Kristofnak ez az elete. Es felvilagositanek mindenkit, biztos forrasbol tudom ,hogy Kristof nem meleg. Egy ertelmes es inteligens ember aki barmibe is fog azt sikerre viszi.
Azt gondolom senki sem tokeletes attol mert o Kovacs Kristof attol meg ugyan olyan ember mint mi.
En jelenleg Londonban elek egy felkapott etteremben dolgozom a Sohoban es, ha Kristof nem csinalta volna meg az ettermet es nem dolgoztam volna ott akkor en nem lennek ....ott ahol vagyok.
Kedves Utazgato. Remelem te biztosan tobbet tudsz felmutatni es nem puszta irigysegbol irtad leveled:)

Udvozlettel:
Ronai Emese