Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TwentySix

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Várhatóan 2020-ban érkezik a tévébe az HBO aranytojást tojó tyúkjának első előzménysorozata. A Trónok harca világában játszódó, új kváziközépkori széria forgatása hamarosan kezdődik, és egy szereplő kiléte máris ismert: Jane Goldman, a sorozat alkotója Naomi Wattsra bízza a főszerepet, ami az…..
És nem, nem Arya Starkra gondolunk. A tovább mögött egy erősen szubjektív lista a Game of Thrones öt legszebb, leggyönyörűbb színésznőjéről. Aztán majd kommentben lehet értetlenkedni, hogy miért pont ők, miért nem más - éppen ezért sorrendet nem is állítok fel. Legalább…..
TwentySix 2014.05.28 10:05:34
Az Apple frissítette a Boot Campet, a Windows futtatását Macintoshon lehetővé tévő programot. Így aztán a 2008 vége óta megjelent MacBook Airek és alumíniumházas MacBookok tulajdonosai örülhetnek: mostantól igazán ki lehet használni a többujjas gesztusfelismerésben rejlő…..
TwentySix 2009.08.13 17:04:14
@Ulkesh: Talán igaz ez a Vistara vagy az XP-re. Viszont a Win7 nem kicsit odaver, alig több mint fél óra múlva a telepités kezdetétől már tökéletesen üzemkész a rendszer akár Office-val együtt. És a beállítások, E-mailok átmentve.