Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Logaritmus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fish&Dirt Taposóaknák a Dunán 2021.01.30 11:34:25
Novemberben megfogtam életem legnagyobb süllőjét, aztán január 5-én az év első pecáján 6 csukát fogtam legyezve, belly boat-ból a kedvenc csatornámon. Aztán jött január 6-a és a taposóaknák a Dunán.    Január 6-án az előző napi csukázás hatása alatt, vidáman és lazán készülődtem az aznapi dunai…..
Miért flörtöl, vagy csal egy férfi, vagy egy nő? Röviden önbizalomhiány. Adj neki sok-sok szeretetet, aztán ha biztonságban érzi magát, újra meg fogja lépni. Játszmaszerűen, ugyanazokkal a lépésekkel. Node, egy kérdésre sosem kap választ a másik, mégpedig a miértre. Miért flörtöl a szemed előtt?…..
Mert nem ismered őket közelről. Hiszen amit nem ismer az ember, attól fél, és egyben irtózik is. Persze erre azt mondod, nem is akarod megismerni. Pedig kellene, mert másképp hogy mondasz róla véleményt? Nem szereted, ha beskatulyáznak, márpedig Te a romákkal kapcsolatban nagy eséllyel azt…..
Sosem gondoltuk volna, hogy mekkora a bántalmazások száma Európában. Magyarországon egészen jó az arány a többi országhoz képest, de még hazánkban is a nők (15 év felettiek) 28 százalékát érte fizikai,szexuális vagy pszichikai erőszak. Az Európai Unión belül egyébként…..
Vannak tévhitek, amik behálózzák a társkeresést manapság függetlenül attól, hogy az ember online, vagy éppen hagyományos módon keresi a társát. El kell ismerni sok esetben van valóságalapja ezeknek a sztereotípiáknak, de a többségükre az igaz, mint a legtöbb városi…..