Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the_nameless

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Hoze.blog rádió 2009.05.15 19:49:00
Hoze.blog Rádió2. adás.Most már tényleg. És egyben. (Közvetlen linkek, akinek nem játsza le: 1. rész, és 2.Rész.)Mivel autómatikusan indul, ezért IDE KATTINTSON ÖN!  Adáshossz - 33:23 perc.Témák:-Indul a Darkers.hu, új közösségi dark…..
Hoze Média 2009.05.14 09:53:00
Média: Nincs válaszLejáratás van csakIsmeretes, hogy körülbelül 1 hete megint nyílt pályás darkerek elleni támadás volt a médiától. Ezúttal most pár hülyegyerek járattatta le a stílust,  temetőben maszkírozta ki magát 'vámpírra' pár idióta, és a fotókon szex…..
the_nameless 2009.05.14 20:06:13
@-Hoze-: Ha valaki ilyet csinál, akkor szerintem addig nincs vele baj, ha megtartja magának, és nem tud más róla, nem felvágásból csinálják. jó a temető lehet egy abszurd példa volt egy ilyenre, de szerintem normális ha valaki egy kicsit "extrémebb" helyen is ki akarja próbálni, csak ne ilyen formában tegye mint ahogyan ők tették.
A médiától szerintem nem sok jót várhatunk, hiába küzdünk hogy elfogadjanak minket. Az emberek nem véletlenül néznek meg az utcán, ha elsétálsz mellettük, és fekete ruhában vagy...ez egy általánosítás hogy küldő alapján megítélni vagyis inkább elítélni. nem is az a fontos hogy most fekete ruhában vagy e, hanem hogy különbözöl a nagy többségtől. ha tarajod van, vagy épp kopasz vagy és világít a bakancsodból a fehér fűző...ha hosszú a hajad, ha fested magad...stb
A rendőrök meg megint teljesen máshogy néznek ránk, mert saját bőrömön tapasztalom. legalábbis itt, ahol én lakom (nyíregyháza) sokkal nagyobb méretben állítanak és igazolnak meg, vagy éppen többünket büntetnek meg mert úgy nézünk ki mint ahogy.