Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M_a_r_c_o

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2012.10.14 10:03:34
Rút kiskacsa Az elejétől fogva tetszett, de mikor bemutatták még túl kölyök voltam - egész más volt, ami birtoklási vágyat keltett. A sokadik autónál jártam, mikor váratlan fordulat állt be az életemben - megint bringára ültem és annyira rákaptam, hogy az autó csak állt a…..
Azt oké, hogy ahol a csöveket fektetik nem autózhatunk. De miért kellett így megkavarni mindenhol a forgalmat? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Itt egy újabb csodálatosan jól sikerült tuningverda,szinte felismerhetetlen,de nini,ott a jel,ez egy Ferrari.:)  Vagy mégse? Naezmiez?..
 Ez történik ha a Renaultokról lekopik a festék és előbukkan az igazi arca:..
M_a_r_c_o 2010.12.09 15:18:00
@kocsis0910:
nem, ez egy Forman :))
Jajj,de csúnya! Astra XD 2010.10.20 08:42:00
Gabe küldte az alábbi csodát. Köszönet érte!..
Nagyon sok fényképezőgéphez lehet kapni vízhatlan tokot, mellyel nyaraláskor a tengerben is óvni tudjuk a gépet a víztól. A Samsung ezt továbbfejlesztette és egy olyan fényképezőgépet készített, mely védőtok nélkül is képes erre. A 12 megapixeles kamerával három méter…..
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
  http://bit.ly/aDsr1f Egyre inkább úgy néz ki hogy sírni fogunk, mert megvalósul a Clark Ádám téren az utoljára nyilvánosságra került bénaság - pittyegte a Városképp bloggere a Nol linkjét, ugyanis eldőlt: ez a bal oldali képen látható épület fog megvalósulni…..
M_a_r_c_o 2010.01.27 16:40:36
@Pilgram:
Biztos, hogy Bécsben minden épület beleillik a környezetébe? :)
commons.wikimedia.org/wiki/File:Stephansplatz_Wien_6.JPG
Durva Csődtömegközlekedés 2010.01.14 09:52:00
Nincs mit szépíteni a dolgon: a BKV jelenleg egy zsák fos. Természetesen nem a jelenleg tüntető dolgozók miatt, hanem azért, mert mint cég elvesztette hitelét (már ha volt valaha). Érdekes módon egyébként minden állami intézménnyel ez történt az elmúlt években.…..
Lehet, hogy nem ártanak, ha Roland a BKV ügyfélszolgálatán is jelezné, a lent leírt eseményeket pontosabb időponttal és személyleírással, belegondolni is rossz, hogy ilyesmi létezhet és senkinek nem tűnik fel, vagy szemet hunynak fölötte a buszvezető kollégái. Ez az eset…..
Bigyóblog Teszt: Mozi a táskában 2009.12.01 08:31:00
Milyen legyen egy hordozható projektor, azon túl persze, hogy élvezhetően jó legyen a képe, amit a falra vetít? Az egyik legfontosabb szempont, hogy legyen nagyon kics és könnyű, valamint egyszerű legyen összeszerelni, hiszen ki akar órákat bíbelődni minden egyes alkalommal. Az LG…..
M_a_r_c_o 2009.12.01 10:10:18
@izlésrendőrség:
Tényleg 30 ezer óra a lámpa élettartam hivatalosan. Viszont a natív felbontása csak 800x600. Igazából én csak messzebbről láttam ilyet üzem közben, de nem tűnt rossznak a képe. Bár azért ezeknél a LED-es projektoroknál még mindig az a nagy kihívás, hogy tűrhető fényerőt produkáljanak.
M_a_r_c_o 2009.12.01 12:45:05
@Kiwicake:
Gondolom úgy kezeli az mp3 fájlokat, hogy usb-n csatlakoztatott háttértárról le tudja játszani. Nyilván ugyanúgy, mint pl. a WD médialejátszója.
M_a_r_c_o 2009.12.01 17:57:52
@Kiwicake:
"A projektor DivX, JPEG és MP3 tartalmakat is kezel, amelyek USB porton keresztül külső merevlemezről is megjeleníthetők." Itt írja pont az mp3-as résznél. Pontosan nem tudom, de ebből gondolom, hogy beépített médialejátszó funkciói is vannak. És valóban a cucc leírása nem túl bőbeszédű. Hivatalos leírásban szerepel, hogy van rajta sztereó hangszóró, bár az a legtöbb projektoron megtalálható. Ja és fm transzmitter is van benne, ami itt a tesztben szintén nem került említésre.
autózz! Levillogtam, revansot vett 2009.11.30 13:24:00
Biztos nem Norbert volt az első, aki rávillogott a belső sávban poroszkáló autósra, de pont akkor ér ott szakadhatott el a cérna, meg levélírónk le sem tudta szakítani magáról előzés után újonnan szerzett ellenségét. Rövid de annál idegesítőbb sztorival szeretnék…..
M_a_r_c_o 2009.11.30 13:59:13
@psmith:
Akkor azért nagyjából jól tudtam. :) Tény, hogy este, 0 forgalom mellett teljesen fölösleges a belsőben menni. Kivéve, ha balra akar kanyarodni, de jelen esetben úgy tűnik, nem akart. Viszont én ilyenkor simán elmennék jobbról és kész. Ami a 4. bekezdés alapján szabályosnak is tűnik: "(4) Lakott területen lévő, párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen a forgalmi sávok útburkolati jelekkel vannak megjelölve, a belső forgalmi sávban (sávokban) 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival és motorkerékpárral folyamatosan is szabad haladni feltéve, hogy ezzel a jármű a mögötte gyorsabban haladó járművek közlekedését nem akadályozza. Az ilyen módon haladó jármű mellett - a (6) bekezdés c) pontjában foglaltak megtartásával - fokozott figyelemmel jobbról el szabad haladni, a forgalmi sávokat azonban - a gyorsabb előrehaladás érdekében - kis távolságon belül ismételten változtatni, és ezzel a közlekedés résztvevőit zavarni tilos."
Én sem szeretem, ha hülyeség miatt indulattal kioktat valaki, aztán a választ meg sem várva robog tovább, esetleg mondja a magát, mint akibe csak adó van felszerelve, vevő meg nem. Ákos hasonlóképpen érzett az alant fejtegetett helyzetben, bár azt azért neki sem ártana tudnia, hogy…..
A piaci árnál 30-50 százalékkal drágábban szállíthat irodaszert az államnak egy szocialista kötődésű, offshore hátterű cég évi 4,3 milliárd forintért...
M_a_r_c_o 2009.11.05 13:04:08
@gyem: Szerintem pedig a Fidesz kormányzása alatt is ugyanez lesz... Maximum kicsit más lesz a nyertes cégek tulajdonosi köre. Nem mintha ezzel azt akarnám mondani, hogy bárki is az MSZP-re szavazzon. Még csak az kéne. :) Csak amennyire én látom, ezek a dolgok függetlenek attól, melyik párt van hatalmon.
Gondolt egyet a Nikon és projektort tett a fényképezőgépbe. Hogy miért? Például buli közben nem kell előkeresni a laptopot és körégyűjteni mindenkit, vagy kábelekkel és kártyaolvasókkal szórakozni a tévére kötve a gépet. Egyszerűen kivetítjük a falra az öt perce készült…..
Bigyóblog A tökéletes útitárs 2009.11.02 10:41:38
Zsebrevághatod, ultrakönnyű és elfér rajta a Doktor House és Battlestar Galactica összes évada, mi az? A Verbatim 500 gigás színes külső merevlemeze, melyet meglátva mindenkinek az volt az első reakciója, hogy mennyire szép. A második pedig, miután kézbe vették, hogy milyen…..
"Egy férfi holttestét találták meg szerdán kora délután a Batthyány a térnél a Dunában, mondta a BRFK sajtóügyeletese. A 29 éves férfit egyelőre még nem azonosították." - írja az Index gyorshírében. Szomorú hír, nem is akarok rajta csámcsogni, csak annyi…..
Azt tudtam, hogy XII. kerület honlapjáról elérhető egy remek térinformatikai rendszer, de azt nem, hogy olyan pompás kincseket lehet vele felfedezni mint amilyet Tamásnak sikerült. Íme egy terasz (vagy udvar?), mely rejtélyesebb mint a Kenedi-jelentés és a Kennedy-gyilkosság…..