Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eviana

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az anya és gyermeke közötti kommunikáció messzebbre mutat a verbális eszközök használatánál, hiszen már a gyerek sírásából is tudja az édesanyja, hogy mit is akar jelezni neki a baba. Nsocsi újabb levelében egy forradalmian új módszerre hívja fel figyelmünket, ami a…..
eviana 2009.11.04 21:34:29
@Ellenőrző:
Elnézést, elkerülte a figyelmem.
eviana 2009.11.04 22:18:36
@nsocsi:
Nem kollektív őrületről van itt szó.
"Ha egyénileg jeleznének a babákkal,modjuk családi körben,az korai egyéni fejlesztés lenne(kedves pszicholőgusok)"-ezzel ne haragudj, de nem értem mire gondolsz vagy hogy illik ide. Kifejtenéd bővebben?
A szülők nevelése, beszédtanítása és egyebek sem fejlesztések, igaz? Korai egyéni fejlesztést szakember végez, az arra rászorulónak specifikusan.

Az IQ eltérésekről az a véleményem, hogy nem ez a cél a módszerrel és nem is tud csodát tenni. Az értelmi képesség olyan potenciál, mely a nevelés, környezet hatására is csak egy veleszületett maximumot képes kihozni, tehát a babajelbeszédtől nem lesz több, sem más módszertől, legfeljebb többet tudsz kihozni a gyermekedből. Viszont ennek sok útja van, nem kell hozzá feltétlen tanfolyam.