Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChrissDR

1 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamire baromira emlékeztet ez a poszter, de az istennek se akar eszembe jutni, mire! Biztos valami rég elfeledett izére, amin sok denevér meg köpeny meg sötétség volt. ..
ChrissDR 2014.06.16 16:13:29
Képanyagban gazdag napokat élünk, már ami az Abrams-istállót illeti. A tegnapi kültéri kör után ezúttal egy szupertitkos helyszínen található stúdió belsejébe vethetünk…..
Nem, nem kezdek el újabb szinkronvitát. Nem követelek feliratos kópiákat. Nem kívánom a 3D halálát. Mást kérdezek. Azt vettem észre, hogy ha egy film 3D-s – és mostanság az a ritkább, ha egy nagy költségvetésű darab nem az –, akkor az szinte biztos, hogy szinkronizált (a…..
ChrissDR 2014.05.31 16:17:04
Whitesnake - Forevermore (Frontiers Records) David Coverdale megint megmutatta a sok nyikhaj pöcsnek, hogy kell rakenrollt tolni 2011-ben: a Whitesnake Forevermore című stúdióalbuma a hetvenes évek klasszikus hard rock darabjaitól a modern rockzenén át a nagyívű rockballadákig mindenből…..
ChrissDR 2011.03.29 10:36:47
DaMartian 23 klikkes installációja:Van valakinek esetleg hasonló feldolgozása? Akár nem-valentin napos változatban?..
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
Pár héttel ezelőtt küldte át nekem egy futótársam az alábbi anyagot: Az elemzés szerintem zseniális, egyedül csak a testsúllyal való összefüggését hiányolom. Tervezem, hogy saját magamon elvégzem ezeket a mérési folyamatokat és persze feljegyzem. A közeljövőben az…..
Kijött a Snow Leopard 10.6.6 update, ami egyet jelent azzal, hogy az Apple megnyitotta a Mac App Store-t. Az operációs rendszer  frissítését a szokásos módon, a Sofware Update-ből vagy az Apple weboldaláról letöltve telepíthetjük, az újraindítás után a Finder ikonja mellett…..
IDDQD Odaver az új Deus Ex trailer 2010.12.11 19:00:00
Kevés játék létezik, aminek a trailerét hajlandóak vagyunk bekötni ide, de a készülő új Deus Ex játékkal (alcím: Human Revolution) már egyszer kivételt tettünk, és az új trailernek is itt a helye. Én egészen filozofikus hangulatba kerültem tőle. Néha hihetetlennek tűnik,…..
Nagyszerű hírt közölt velünk az AXN sajóosztálya: haladunk a korral kérem szépen, immáron HD minőségben is látható a neten egy olyan sorozat (legalábbis a pilotja), ami az USA-ban is még csak az évad közepénél tart. A Joig/ászok (borzasztó) címre hallgató The Defenders tegnap…..
Kaptam egy titokzatos levelet, ahogy mondani szokták, név és cím a szerkesztőségben, amiből kiderül, hogy a Vodafone is készül valamire.Kis alapozás: tegnap elsőként írtuk meg, hogy mikor és hol lesz az iPhone 4 hazai premierje - aki esetleg lemaradt a hírről, annak mondom, hogy…..
Futóblog Szabotázs! 2010.09.01 00:47:00
A most vasárnap reggel 10-kor kezdődő 25. jubileumi Nike félmaratonig már nem kell sokat aludnunk. Múlt héten is volt közös futás (és bemelegítés!) Vadon Janival, a pólók időben el nem készülte miatt majdnem szeppukut követő blogger olyan szinten került maga alá, hogy csak egy…..
Sokkoló számokkal indítom a hetet: az iOS rendszert használó eszközökről egy hónap alatt százmillióan néztek fel a Facebookra. Igen, százmillióan, ez a szám egyébként megfelel annak, ahány iOS-eszközt eddig összesen eladtak. Ezek alapján egyébként mindegyik iOS-készüléket…..
ChrissDR 2010.08.23 17:07:36
Eljött a nagy pillanat, itt a Futóblog 2010-es modell, ami a Nike guidelineoknak megfelelően az őszi kollekció fekete-békazöld dizájnjának egy speciális változata. Reméljük elégedettek vagytok vele (mi sajnos azok vagyunk!). A pólókat jövő héten csütörtökön adjuk le a…..
Futóblog LUT 2010 2010.07.01 06:44:05
hosszú ujjú felső esőkabát síp térd alá érő nadrág min. 1 literes ivótartály életmentő fólia fejlámpa (és tartalékelemek) "roadbook" Ez a kötelező felszerelés, ha valaki el akar indulni a Lavaredo Ultra Trail…..
Szervbusztok kedves ólvasok! Az én nevem Haraszti Dénes és most csak vendég iró vagyok ebbe a blogba. És eggy jó kis fel kérés álltal ki rúcanok a fúttbal világába is eggy cik irásának erejéíg. Íme a fógalmazásom remélem tetszceni fog mínden valakinek. A…..
ChrissDR 2010.06.23 11:04:06
Az Apple már megkezdte az előrendelések kiszállítását, a hírek szerint az iOS4 készre kalapált verziójával. Az új operációs rendszer mára lett ígérve, és valószínűleg meg is érkezik, Cupertinóban is feljön a nap nemsokára, ha egyszer kitörlik a csipát a szemükből a…..
Iszonyatosan hosszú nyűglődés után döntött arról a Starbucks, hogy belép a magyar piacra. Ezzel gyakorlatilag az összes jelentősebb konkurenciát beengedte maga elé, majd kiválasztotta Budapest legbénább helyszínét, a kissé már lelakott, kellemesnek egyáltalán nem mondható…..
ChrissDR 2010.06.16 22:17:43
@sixx: LOL bazdmeg jól beszéltél :D

Amerikai kávé: Hosszú vizes kávé. Hogy kell inni? szépen lassan, hogy folyamatosan ébren tartson.

Espresso: lórúgás, de hamar ki is purcansz. ennyi.
Uraim, egy lépésre vagyunk a kánaántól (minden Playboyba külön Playmate mindenkinek), a pizsamás Hugh Hefner ezen a héten pénteken 3D csöcsökkel és (kifotosoppolt) pinával dobja piacra a Playboyt, amihez mellékelnek egy szemüveget is, garantálva a totál lebukást - senki nem hiszi…..
ChrissDR 2010.05.12 12:11:04
A nagy jelentőségű első Black Sabbath lemezen túl egyéb komoly évfordulókat is hoz még a 2010-es év, s nekem feltett szándékom, hogy ezek közül megemlékezzek azokról, amelyek leginkább közel állnak hozzám. Ma egy ilyen alkalomról számolhatok be, s mi több, mindjárt két…..
IDDQD Szerdai retro: The Last Ninja 2010.04.07 15:00:00
Múlt héten a VHS-korszak egyik nagy toposza, a kommandós szerepelt nosztalgiarovatunkban, most jöjjön a másik, a nindzsa. A Commando-cikk végén ugyanis a The Last Ninját szavaztátok meg eheti retrojátéknak, és emiatt most kicsit bajban vagyok. A játékkal kapcsolatos legizgalmasabb…..
ChrissDR 2010.04.07 21:08:11
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
1937-et mutatott a naptár, amikor Trollhättanban (Svédország) megalapították a Svenska Aeroplan Aktiebolaget nevű céget [SAAB], ami magyarul nagyjából annyit tesz: Svéd Repülőgép(gyártó) Rt. A 40-es évek végére az eredetileg légijárműveket gyártó cég úgy döntött,…..
Elkészültek a Snow Leopard második update-jével, letölthető a Software Update menüpont alól. A frissítés egy raklapnyi bugot tűntet el, köztük azt a bájos kis hibát, hogy a Guest Accounttal letörölhetjük valamennyi fájlunkat a gépről.A frissítés elvileg megszűnteti a 4…..