Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsuuzLee

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Laci rövid, bemutatkozó posztját olvashatjátok a nyugati határszél rendszerváltás környéki határőr hétköznapjainak egy apró momentumáról. A tanulság csak annyi: anyánk nem véletlenül mondogatta annak idején annyiszor, hogy „nézz a lábad elé, kisfiam!”Szeretnék…..
Vannak szerzők, akik egy-egy történetet jó hosszan, minden ízét kiélvezve osztanak meg velünk. A rejtélyes nickkel rendelkező T5H kolléga nem tartozik közéjük: rövid, alig ezer leütést számláló sztorija ennek ellenére igazi életkép; élénk vizuális fantáziával rendelkező…..
CsuuzLee 2010.10.07 13:00:00
Bocsesz az offért, de megéri:

englishrussia.com/index.php/2010/10/07/colors-of-world-war-ii/#more-19081

azért az épp elsülő bazinagy ágyú mellet álldogáló katona kicsit sok, de amúgy jó!
Katonatörténetek 176. - Nóta! 2010.06.14 08:00:00
Éneklés nélkül nincs hadsereg – legalábbis annó elképzelhetetlen volt egy-egy katonai megmozdulás hangszálpattogtatóan üvöltött, lelkesítőnek szánt katonanóta nélkül; én sem értem igazán, hogy ezt a témát miért nem veséztük még ki alaposan. Szögyi egy -…..
CsuuzLee 2010.06.15 13:52:18
@tépegető szexkavátor:
A magyar katonai szleng szótára:

mnytud.arts.unideb.hu/sorozat/katszl/

Erre tetszett gondolni, remélem! Bocsi, hogy csak most, de elromlott a technika...
CsuuzLee 2010.06.16 15:01:40
@tépegető szexkavátor: Ollé! A legközelebbi blogtalálkozón akkor együtt fogjuk gyűjteni az é betűket a sörcimkékről! Ha össze jön hat darab é betű, ihatunk egy konyakot is. Így leszünk csak igazán hatékonyak!!!
Egy nemzetközi repülőtér mindig izgalmas helyszíne a váratlan és érdekes eseményeknek, még akkor is, ha egy olyan, harmadlagos frissességű légikikötőről van szó, mint a nyolcvanas évek Ferihegye. Hát még ha a világtörténelem olyan, kiemelten fordulatos időszakáról…..
Tardai történetek Hatvanhárom 2009.05.18 11:00:00
Id. Kántor Miklós eltűnt. Illetve mint később kiderült, csak elköltözött, két utcával lejjebb, egy tágasabb, hűvösebb helyre. A lánya persze nem tudott róla, így volt is nagy ribillió, hogy hol a nagyfater. A Vladi faterját egy vasárnap reggel hívta a nővére őrjöngve, hogy…..