Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dreamfire

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Devizakereskedés A nap trade-je 2009.05.15 19:50:00
Ez a bejegyzés tényleg nem a versengésről szól, tehát biztatnék bárkit akinek volt egy érdekes, tanulságos, nagyon jó vagy esetleg nagyon rosszul sikerült (de tudja mit rontott el) trade-je és érdemesnek találja arra hogy közzétegye kevés szöveges magyarázattal, akkor csak…..
Dreamfire 2009.05.26 14:42:22
@GabiGabi: Először is kösz a kirtikát ez lenne a célom tradek feltevésvel (tanulás).

Spread benne van, bár mivel mktstop, ha eléri 1,5842-1,5845 szintet aktiválódik de egykét pip elcsúszás lehet attól függ mennyire gyors piac.
Egyébként nemtudtam hivatalosan holvan szimetrikus 3szög stopja de én úgy tapasztaltam ha egyszer visszajött, marad legtöbbször oldalazás vagy elindul ellenkező irányba. Ezért úgy tradelem, hogy a legolcsóbban megússzam ha ellenem megy. De ez jellemző az én kereskedéseimre, hogy elég agresszívan védem profitot is ha jó az irány, sokszor talán hibásan de nekem inkább sok tradem van szűk követő stoppal, ezért nagy swingeket ritkán kapok el (70-80 pip fölötti profitom nincs nagyon) 1:2,1:3 arányt ígyis elérik max lossrisk:profit arányaim.
Amugy szimetrikus háromszöget miért nem használod? Szerintem nagyon hatékony alakzat.
Dreamfire 2009.06.02 00:49:48
@Izi Fx: Köszi az infokat, azóta ilyesmiket tudtam meg én is ghf-ről, mármint, hogy elég komoylan veszik felvételi részt és képeségek alapján nem tapasztalat alapján. Swiftet lehet bepróbálom nyáron oda nemkell diploma ghf-ez kell az meg csak jövőre lesz.