Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sesshomaru

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem vitatva Szabó Máté, ombudsman jó szándékát, meg kell erősítenem a címben írtakat: úgy beszél a magyar valóság egy szeletéről, az iskolákról, mint aki a Holdról csöppent ide.Mint aki nem látott még működő iskolát. Mint akinek egyetlen gyermeke sem járt…..
sesshomaru 2009.11.26 23:29:30
@kissertés:

Én pl. a saját pénzemen megyek, magam fizetem a magam jegyét, és kajáját, eseteges belépőit, miközben 5-10 gyerekkel megyek 20-50 km-es túrákra.

A régi fajta osztálykirándulás kilőve.

Kissé fiatalabb vagyok, mint sasika61. ezért ifjonti felindulásból megírom azt is, hogy kretén vagy.
Mester Csaba (az egyik feltételezett elkövető védőügyvédje) védencének vallomása alapján teljesen új megvilágításba helyezte a februári tragikus eseményeket. A gyilkosság hamarosan jogos önvédelembe fog átfordulni, szerintem ez már csak napok kérdése.…..
sesshomaru 2009.08.24 20:34:59
@MirwaisJanan:

Nem a joggal van a bajom, lévén ha ez nem lenne, akkor mindenki bajban lenne, akár egy BKV jegy miatt is (bizonyítsd már be, hogy pl. fél éve volt-e bérleted, vagy jegyed a reggeli solymári buszra...)

Az ártatlanság vélelmét anno az önkényuralom túlkapásai ellen "fedezték fel".

Én annak az ügyvédnek az erkölcsi érzékét kritizálom ezzel, aki egy ilyen sztorit ennek az elvnek a kisajátításával tolmácsol.

A jogot eddig sem vitattam, de az erkölcsi érzék hiányáról kesereghetek.
sesshomaru 2009.08.24 21:01:08
@MirwaisJanan:

Ne csináld má, ezzel nem lehet vitatkozni... Puhulsz a hétvége óta. :D

A teljes magyar társadalom erkölcse...? Kell egy két klassz történelmi példa? Kegyetlen kiábrándító.
sesshomaru 2009.08.24 22:12:53
@mefisto:

Most már kb. ugyanazt mondjuk... mivel él vissza, vagy mit használ eszközként, kb ugyanaz.

Amúgy "kolléga" - ezek szerint ügyvéd vagy? Nincs erre valami etikai kódex?
Durva Sólyom ante portas 2009.08.22 11:48:00
AdamT szerkesztőtárs megköszönte köztársasági elnökünknek, hogy nem lépte át a szlovák határt, hiszen így európai módon viselkedett. Fura, egy elnök aki európáner? Szokatlan. Ha Sólyom átlépi a szlovák határt, le kellett volna azonnal mondania, és valószínűsíthetővé…..
sesshomaru 2009.08.23 17:24:55
@MirwaisJanan:

Kicsit más előjellel, most olvastam egy mailed, reagáltam rá ott.
sesshomaru 2009.08.23 17:54:05
@sesshomaru:

Mások erakcióját látva, bocsánatot kell kérnem ha nem lettem volna egyértelmű.

Nem elzavarni akarlak, MirwaisJanan,
hanem arra kérlek, hogy tisztelettel írj erről az országról, akkor is, ha a bennszülöttek közt is akad nem egy marha.
sesshomaru 2009.08.24 19:18:13
@MirwaisJanan:

Öreganyád, ezt jól megírtad, ott a pont. :) Ide fogok szokni, jó vitapartner vagy.

Amúgy a "mocskosszlovák, nincs hazád" dolgon lehet vitatkozni, de az a baj, hogy jelen helyzetben tenni ellene... Pontosan úgy lehetne szerintem, hogy határozott és kemény választ adni a szlovákoknak, hogy észhez térjenek.

Gondoljunk csak a cigánygyilkosságok pszichológiájára, logikájára.
 Várható volt, hogy nem fog következmények nélkül maradni Liane Lane fotósorozata: a magát művésznek valló hölgyemény többek között a turult örökítette meg, csőrében egy feltehetően gumiból készült alkarral, természetesen "minden politikai felhang…..
sesshomaru 2009.06.16 22:14:23
Örök dilemma, megtartsuk hűtlenségünk titkát, vagy mindent mondjuk el őszintén.Sziasztok!Segítsetek!Már több mint fél éve van barátom,de mellette 3 hónapig volt vkim,mikor nem voltunk olyan jól meg,tudom erre nem lehet kifogás,csak keresgélem én is,de hiába kérdeznétek meg nem…..
sesshomaru 2009.06.14 12:33:41
@luluxx: Ha már félredugsz, legalábbis szerintem, előtte gondolkodsz, hogy mit miért teszel, valami nem jó, de talán a kapcsolat még menthető, de mindennek ellenére rád fér némi stresszoldás... Ezután normális ember (egy ilyen hülye helyzetben) hallgat és nem nyilvános megértést és ünneplést vár... Ez az én tippem ;-)

Ez az illető vagy hülye...

vagy félredugott, és hülye...

vagy félredugott, és dicsekszik, és hülye...

vagy simán hülye, hogy egy ekkora marhaságot az ember komolyan vesz...

Amúgy köszi, mert igencsak unatkoztam, jó volt végre ilyenhez is hozzászólni. :D

 A passzív ellenállásnak nagy hagyományai vannak történelmünkben, ennek erkölcsi ereje nagyrészt közismert. Az azonban talán kevésbé, hogy vannak e magatartásnak hátrányai is: akkor sem mozdulunk, ha ez egyébként a javunkat szolgálná. A humor ekként fogalmazza meg ezt az…..
 Debrecenben egyetemista koromban, a 80-as évek elején szájról szájra járt egy anekdota a magyar tanszék egyik professzoráról. A nagyhírű, mindenki által tisztelt tudós az 1956-os forradalom napjaiban leballagott a marxista tanszékre, s finom úriember módjára közölte az ott…..
sesshomaru 2009.06.08 18:42:19
Nem irigylem azokat, akiknek ismeretlen vonalon kell utazniuk. Velem is megesik, hogy egy megbeszélésre, találkozóra olyan járatokkal megyek, amikkel még sosem utaztam. A legtöbb helyen a buszvezetők nem mondják be a következő megállók neveit, vizuális tájékoztatás is hiányos. Így…..