Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quasistellar

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A János kórház = Hentesüzem, vagy inkább ha úgy tetszik akkor leginkább a fejetlenség, a szakmai analfabetizmus, a teljes anarchia na és persze nem utolsósorban a korrupció melegágya. És a teljes Balkán! Először is a kórházról: koszos-mocskos, huzatos, elhanyagolt. Nemtudom mikor…..
Quasistellar 2010.07.12 17:16:03
@El Visco Stello: Látod pont ez a cinikus hozzáállás miatt működik így Magyarország.
Hidd el a nagyszüleim a korukra való tekintettel sem voltak annyira túl idősek.Még élhetnének.És mi nagyon szerettük őket.
Úgy tűnik ,hogy számodra és a Mo-i orvosoknak se sokat számít az idős ember és nem számít ha műhiba/gondatlanságból megölik!
Csak azért nem pereltünk az említett két esetben mert , nem láttuk az értelmét.
w Virágozzék száz virág 2010.04.14 07:00:00
Leonardo da Vinci egyszer kiszámolta, hogy hegy méretű kutya nem létezhet, mert a kutya vázszerkezete egy kritikus tömeg felett nem bírná el a testet, ha viszont azt is átszerkesztjük, akkor az már nem kutya. Végignézek ezen a győztes párton, és azt érzem, amit gigantikus…..
Quasistellar 2010.04.17 00:44:15
Azurák Csaba egyenesen beleütötte a magas labdákat Orbán Viktor arcába. De miért vállal be Orbán Viktor egy huszonötperces beszélgetést, ha egyetlen lehetősége, hogy fájdalmasan látványos módon kerülje az érdemi válaszokat? Főként miközben világosan látszik, társadalmi…..