Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gulyu84

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az itt leírt történet minden mozzanata a valóságot tükrözi, nem színeztem, vagy torzítottam semmit benne feláldozván a szórakoztatás oltárán az objektivitásra való törekvésemet (hú de rossz, de most már nem törlöm ki :))! Minden így történt, ahogy itt leírom, és ezt…..
Néhány szót szólnék a főként fiatalabb (10-16 éves) korosztály msn-ezési szokásairól. Számomra szembántó, fájdalmas, gyilkos dolgok ezek.Az első ilyen dolog, amivel szembesültem, az az "alszok", vagy kockábbaknál "seedel a gép, alszok" állapotjelző…..
Ma reggel kómásan utaztam a székesfehérvári 32-es helyijáratos buszon, amikor arra lettem figyelmes, hogy mindenki körülöttem kotorja elő a bérletét, jegyét. Mondom fasza, most vagy nagyon meg leszek büntetve, vagy csak kicsit, mert én bizony nem rendelkezek bérletemet utazásra…..
...egész egyszerűen egy csoda! Tudom, hogy régi, de ma derítettem ki, hogy mi a címe, úgyhogy örülök magamnak :) :  Bocs, hogy nem mozgalmasabb a videó, de tessék koncentrálni a ZENÉRE :)..
I'm Duke Nukem, and I'm coming to get the rest of you alien bastards!  Meghalt Duke Nukem. Gondolom ez a kijelentés nem rázott meg különösebben senkit, azokat meg pláne, akik azt se tudják ki is volt ő, de attól még nem lesz kevésbé szomorú eme tény. Ő volt az, akire…..