Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vodka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A quadozás állati jó móka tud lenni, zárt pályán. Engem az is állatira tud zavarni, ha kirándulás közben ott zúgnak ilyenekkel a környéken, különösen, ha természetvédelmi területen történik minden, ami káros is, tilos is, sok taplót viszont az ilyesmik egyáltalán nem…..
Vodka 2009.06.26 15:29:57
@csavargo 77: "Végezetül még csak annyit, hogy majd ha fél órával többet kell várnod a pizzádra, vagy ne adja isten a motoros mentőre/rendőrre esetleg a futárra, akkor gondolkodjatok el, hogy teljes jogú tagjai vagyunk-e a forgalomnak, mert mi nem érezzük ezt így."

Mint motoros ezzel teljesen egyet tudok érteni. De hogy a quad se városba, se erdőbe nem való, azt hiszem ez vitathatatlan. Pályára való hobbijármű. Gokartot sem látni a forgalomban...ennyi.
autózz! Százezer forintos hiba 2009.06.24 16:13:00
A kommentek közt gyakran elhangzik a "rendőr persze sehol" - mára már szállóigévé érett - mondat. Sanya pórul járt, mert amikor átcsusszant a piroson, akkor bizony ott voltak mögötte a kékvillogósok. Nagy kérdés, hogy miből tartott volna megelőzni ezt a helyzetet némi…..
Találtam (khmmm...) a neten egy magyar fordítást a space marine codex-ről, akit érdekel esetleg akár le is töltheti (1 MB, PDF): Űrgárdista Kódex Reméljük az angolul kevésbé tudó SM-rajongók ezentúl felkészültebben érkezhetnek az összecsapásokra! :) A készítőnek a…..