Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kissmelike88

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cégünk kéthetente kisorsol egy teacsomagot azok között, akik regisztrálnak a www.drflora.hu oldalra. A teacsomag 5 féle filterteát tartalmaz. Borsmenta filtertea, Csalánfiltertea, Csipke-Hibiszkusz filtertea, Immunerősítő filtertea, Yerba Mate  filtertea, továbbá 1 meglepetést…..
A Rhinospray orrtisztító nyári promóciója során készített egy oldalt ahova folyamatosan bővülő film kínálat kerül ki amik Cyrano orrmonológját tartalmazzák valamilyen előadásmódban. Az oldalon szavazni lehet a meglévő filmekre amivel már a sorsolásba bekerülsz, valamint…..
Sokak régi nagy kedvence az Anima Sound System fog Pénteken fellépni a ZP-ben! Hamarosan egy új lemezzel jelentkezik a banda Tedd a napfényt be a számba címmel - mely a Quart.hu-n egy hétig meghallgatható. A most elkészült album hangulata már-már teljes mértékben pop-os... meg akar…..
Feltétel: Küldj be 3 liter értékű tejeskanna ikont a Milka termékek csomagolásáról. Fordulónként a legtöbb ikont begyűjtő nyeri a fődíjat. A többi nyereményt a 3-3 ikont beküldők között sorsolják ki. Egy borítékban több, mint 3 liternyi tejeskanna ikon is beküldhető.…..
Kissmelike88 2009.11.25 13:22:35
@derzsike: Arra is kiváló lenne :)
Nokia nyereményjáték leírás:  Nyerj heti 1 db Nokia 5530 XpressMusic mobiltelefon készüléket vagy a fődíjat egy MINI Cooper személygépjárművet. A részvételhez regisztrálj a www.ovi.com oldalon, majd a frissen készült postafiókodból küldj egy levelet a te.igen@ovi.com…..
Kissmelike88 2009.11.16 11:05:49
@freeplay21:
10GB nekem rengeteg. Egy gigás kártyám van csak, ha arról mindent felmentek, még akkor is van rengeteg hely.
addict Vatera Vera reklámbosszúja 2009.10.19 11:00:00
"Tisztelt vera1974! Vera vagy V(at)era ? egy netes aukciós oldalon a fő dolog a bizalom. Kérdezem én hogy bizzak a Vatera-ban amikor ilyet látok? Pontosan mit látok, azt tudjuk? 1.Szánalmas reklámfogás? 2. Egy gyagyás túk bosszúja ? 3. Esetleg egy olyan személy, aki bevallottan…..
Elektronikus fizetési újítás látott napvilágot Magyarországon melynek nagy előnye, hogy pin-kód megadása és aláírás nélkül kifizethetjük kisebb összegű kiadásainkat akár 5 másodperc alatt.Eddig a biztonságot a pin-kód és az aláírás jelentette, most, hogy lehetővé vált…..
Ingyen cuccok Aréna 20%-os Szerda 2009.09.12 07:13:00
Az „Arena 20%-os Szerda” sikersorozata tovább folytatódik! Minden hónapban megajándékozunk egy-egy nappal, amikor az akcióban részt vevő üzleteinkben akár a legnagyobb világmárkák termékeiből válogathatsz kedvezményesen. Nincs más dolgod, mint hogy a weboldalon…..
Kissmelike88 2009.10.12 13:16:51
@stuncenpudli: Hát ha ne adj isten elmegyek és találok vmit szerdán akkor nálam fekete- fehér kupon lesz és ha nem fogadják el akkor lesz ott balhé.
Egyik olvasónk rövid időn belül 20 % körüli hozamot ért el a K&H Bank egyik kockázatos befektetési termékével, de az öröm nem tartott sokáig. A bank a különböző díjtételekre annyit levont a visszavásárláskor, hogy az ügyfélnek kevesebb pénze maradt, mint amennyit…..
Kissmelike88 2009.08.17 16:04:31
@trison:
igen igen, az ersténél van ez a 15% os dolog.
tegyük fel 1 millió megtakarított pénzed, amivel a közeljövőben semmi konkrét terved nincs. besétálsz vele a bankba, lekötöd egy évre, majd 12 hónap múlva kiveszel 130ezerrel többet.
(nem számoltam ki pontosan de kb annyi lehet) és igazából semmit nem csináltál azért a pénzért. szerintem teljesen korrekt
Most éppen Dr Tisza Tímeát hallgatom a herpeszről, csorog a nyálam, és nagyon hálás vagyok Valuska Lászlónak a linkért. A Homár kedvenc műsorvezetője strikes back! Sváby András váratlan visszavonulása után belevetette magát a likvid tőkével rendelkező vállalkozók pezsgő…..
Kissmelike88 2009.05.14 09:48:01
@É2I: Szegény. Azért szerintem fájhat neki!