Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vimo

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok!A képen Hédi, a 8 hetes ordas német juhász kutyusom. Mindig vele alszik hőn imádott gumicsirkéje, amit nap közben folyamatosan gyilkol" – írta nekünk Péter.Köszönjük, és nagyon várjuk a további képeket a növekvő Hédiről!..
Az ás-és írásokat több mint tíz éve ismerés, mindenkinek terjesztés! Magam részéről örök értéknek, sokszor tökéletes szociológiai tanulmánynak tartás, többször visszaolvasás, mindig valami újdonságot felfedezés. Aki nem ismerés, kötelező elolvasás! Az írások…..
Egy kedves olvasó hívta fel a figyelmünket a videóra, mely reklám, ezért nem lenne helye a Cukiságon, de ezúttal kivételt teszek, mert nagyon aranyos, kedves és vicces videó. Jó szórakozást!Forrás: Indavideó..
Elnézést kérek minden kedves Cukiság olvasótól, de a fordítással akadt némi problémám, amint elkészülök vele, utólag pótolni fogom a filmhez kapcsolódó sztorit. Addig is hagyatkozzunk a vizuális élményre és kívánom, hogy mindenkinek fülig érjen a szája, akárcsak ennek a…..
"Sziasztok!Ő Poci, a labrador, aki mindig szívesen segít a hólapátolásban.FJ"Köszönjük! ..
vimo 2011.02.02 22:13:06
"Kedves Cukiság! Küldök néhány képet Virág nevű vizslalányunk alvási szokásairól. Már 7 hónapos de még mindig iszonyatosan cuki! Üdv.: Zsófi"Köszönjük! ..
Úgy gondoltam, a kedves olvasókra bízom, melyik dalon keresztül ismerkedjünk meg az első akkordokkal.Azért ezeket a dalokat választottam, mert a bennük lévő akkordok könnyen tanulhatók ukulelén, és sokkal könnyebb, szórakoztatóbb úgy akkordokat memorizálni, ha rögtön egy…..
vimo 2011.01.30 17:17:29
Kedves tb79!
Már küldtem neked régebben ezt a linket, de hátha másnak is megtetszik, gitárosoknak, uksisoknak és kezdő énekeseknek egyaránt ajánlom:
www.youtube.com/watch?v=OkyrIRyrRdY&feature=artist
Kb. 4 akkord van benne, de a szám nagy részében kettőt váltogat sűrűn. Gyakorlatnak is felfogható, hogy azt a bizonyos két akkordot gyorsan el kell találni egymás után. A stílusa pedig valahol félúton van a reggai és a talán a blues között. Éneklés szempontjából pedig: kicsi a hangterjedelme, hallás után is könnyen tanulható.
Mellesleg többször elhangzik a szövegben a mi kedvenc pengetősünk:az ukulele :-)
Az ukulele tartása, fogása Ha profi ukulelejátékosok videóira keresünk a YouTube-on, elsősorban (nyilvánvalóan) magára a zenére figyelünk, lessük a zenész ujjait mindkét kezén. Az talán fel sem tűnik (hiszen annyira nem is látványos), hogy külön ügyességet és gyakorlatot…..
Picit rendhagyó videó következik, nem csak állati cukisággal. Nem lesz olyan, akinek ne csalna mosolyt az arcára. Ennek ellenére gyanítom, hogy két táborra osztom a tetszésnyilvánítókat, hisz a kutya-gyerek barátsággal kapcsolatban megoszlanak a vélemények. 1:57-nél és 2:02-nél…..
Gergő megosztotta velünk Bora nevű kutyájának egy napját. Forrás: vimeoKöszönjük és gratulálunk az igényes felvételhez! ..
A kéthetes Patch nevű ló nagyon küzd az óriási labdával, legtöbbször hiába, de azért mi megláttuk benne a jövő magyar labdarúgóját. ..
Akár, mint egy mozgó képeslap. Semmi különöset nem csinál, csak háton fekszik és mozgatja a kezét. Én Hópihének hívom. Ön milyen nevet adna neki?Videa.hu ..
Szabolcs édesanyjának Pötyi nevü törpatacskója - ha jól számolom - nyolc darab még törpébb tacskóval lepte meg a családot. Szabolcsnak köszönjük a képeket, és remélem látjuk még itt a kutyákat. ..
A római Bioparco állatkert legújabb zebrája a fotókon éppen öt napos. A szüleit Wendynek és Chuckynak hívják, de neki még nincs neve, úgyhogy az állatkert egy internetes verseny keretein belül bátorítja a közönséget a névadásra. Ön szerint mi lenne neki egy jó név?…..
Rettentő aranyos, pihe-puha fehér nyuszikölykök. Takonypocok szerint "az egyiknek eperlekvár lehet a fülében" :-) ..
A görögteknőst Samunak hívják, de neve ellenére nőnemű és kitartóan küzd egy közepesen megcsócsált őszibarackkal. Inkább kevesebb sikerrel. Ti mit adtok kedvenceitekneka nyári hőségben?..
"Ez a kétségtelenül méltatlan dolog történt ma kutya úrral. Lassan másfél éve nem esett meg ilyen szörnyűség" - írja Timi. És valóban, szegény kutyus rezignáltan viseli sorsát...
"Csatoltam két képet egy kis bagolyról, akit reggel a munkahelyünkön találtunk, valószínű éjjel kiesett a fészekből. Azóta már hozzáértő emberek gondozzák. Meg tudjátok mondani milyen fajta?" - kérdezi Judit. Tudják a választ?..
"Jolántól kaptuk ezt a kupac kutyát, mindenféle kommentár nélkül. Annyit tudunk, hogy 8 hetesek és még nincs túl sok helyre szükségük ahhoz, hogy jól érezzék magukat. ..
Kérem szépen, Lemmy macska sem lesz asszony már sose, miután a legutóbbi tüzelése után úgy gondoltam, ebből a fajta szórakozásból kettő bőven elég. Volt ugye Mötley násztánca egy évvel ezelőtt, amikor egy héten át úgy ébredtem, hogy egy baszatlan macska ül a mellemen, farok…..
"A műanyagedényben a nyúltápot tartjuk, a képeken a nyuszi hosszabb küzdelme rövidítve látható, az utolsó morzsákért. A második kép a lényeg. Really cute" - írta az idei tavasz legjobb nyúlfotói mellé Szilvi. ..
vimo 2010.04.07 14:55:03
Ő itt Lulu, a cukorpofa francia bulldog és a húsvétra kapott friss polipja. A gazdi, gus azt mesélte nekünk, hogy Lulu először annyira félt a lila kis gumiállattól, hogy a közelébe sem mert menni, mára viszont már vele alszik...
És akkor a múltkori macskapofozta gyerek után tessék, itt egy kutyanyalta még kisebb. És erről mi a véleményük, cuki vagy ijesztő? Nekünk nagyon tetszett a kutya tekintete, de döntsenek Önök...
vimo 2010.03.25 21:30:40
@attackama: szeretlek! végre egy normális ember! utálom, ha valaki koszosnak vagy betegségeket terjesztőnek tartanak egy családban, családtagként élő kutyát! Egy ember szája sokkal ijesztőbb hely, mint egy kutyáé. Kérdezzen meg bárki egy mikrobiológust.
vimo 2010.03.25 21:57:28
@Myopinion: nekünk is van cicánk. Ha nyalogat: fáj. Ha karmol: napokig fáj, csúnya, és néha még be is dagad. Szóval detto.
Micót nagyon vicces helyzetekben fotózta Gábor, a gazdája, mi különösen a rémült arckifejezést szeretjük. Micó egyébként még csak 5 hónapos, de már meggyőzően tud heverészni:  Rosszalkodásra készülni: És persze lebukni: ..
vimo 2010.03.24 16:22:24
@AlexWolf: Ohh, nekünk rárakni sikerült mindig teljesen zökkenő mentesen, a finom kis nyaka pillanatokon belül csinos nyakörvvel volt ellátva, és az ő okos kis szemében máris látszott a felismerés, hogy a testreszerelt játszótér rendelkezésre áll - 10 perc időtartamra megvolt a vadásznivaló.
vimo 2010.03.24 17:16:29
@beavereater: a miénk a szobanövény-szobrászatot műveli mesteri fokon. (Olló fogú Edward. Hiába veszünk neki macska füvet, szerinte az már kész mű, és nem nyúl a csinosan egyformára növesztett fűszálakhoz. Minden más növényünket viszont a sanját ízlésének megfelelően enged nőni, aztán formára kurtítja. A stílus neve: "álá Lizi")