Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R0mpez

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
R0mpez 2012.11.12 13:43:18
@JeszKar: Érthetőek a kétségeid de nekem például kifejezetten tetszik hogy ennyire "el van gagyizva" szerintem ez volt a cél (: . Ez a film egy rétegnek készül akik imádni fogják a többiek nem is fognak róla hallani. SZERINTEM .

Hirtelen nekem a Fanboys ugrott be amit az ismerőseim 80%a elhordott minden szarnak miután megnézettem velük viszont minden olyan ismerősöm aki velem együtt imádja a star wars világát az imádja .Gyanús ,hogy itt is ez lesz a helyzet :D
Egy egyébként bevált és finom almás-fahéjas popcorn most ilyen meglepetéssel szolgált.Már mikor beraktam a mikróba, furcsán könnyű volt, de még nem nagyon foglalkoztam vele. Pechemre vásárláskor egyszerre többet is összefogtam, így a boltban nem vettem észre.Hihetetlen dolgok…..
Hónapokkal ezelőtt vettem ezt a játékot, amelyet az igen kemény tv-sorozatról adaptáltak. A leírás a borítón igen jónak hangzott. Saját döntéseim alapján oldom meg az ügyeket, mocskosan vagy becsületesen. Hamisítok bizonyítékokat, lenyúlok pénzt, brutálisan vallatok…..
Dávid írta, hogy egy amerikai videókészítős srác (Tomdogg449) is foglalkozott az általam is már bemutatott "Harc a csodafegyver" játékkal. Igazából ugyanazokat mondja, de az első pályákat részletesebben mutatja be, mint én. Felvettem vele a kapcsolatot, megbeszéltük…..