Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Rambó Edömér

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szerintem ez túlírt és kamu, de döntsétek el.Sziasztok Szakítósok!Sokáig érlelődött bennem az elhatározás,de végre rászántam magam,hogy mint olyan sokan,a szakítós közönsége elé tárjam a magánéletem.A történet a Pécsi Tudományegytem közgáz karán…..
Kovács Rambó Edömér 2009.11.10 22:35:23
@Dr. Jula Watson:

Miért, az működik?
Ezt nem annyira értem, majd elmagyarázzátok. A kép innen Kedves Szakítósblog! Kedves Szakítósok! A szomorú végű történet, melynek eseményeit lentebb vázolom, a Szakítósblog két kommentelője között esett meg; elindult valami szép, amely azelőtt futott zátonyra, mielőtt lett…..
Kovács Rambó Edömér 2009.06.19 12:27:06
Autó Néző rutinos blogolvasó, ezért feltűnt neki, hogy egy sportautóba nehezen száll be és ki egy mozgássérült, ezért elkezdte fényképezni a furcsa helyzetet, amikor is megjelent az autó tulajdonosa, akin egy kicsit sem látszott, hogy szenved attól, amiről amúgy papírja is van.…..
Az azért vicces, hogy Gréczy Zsolt, Gyurcsány Ferenc magyar hangja tényleg annyira buta, hogy teljesen nyíltan elárulja, amit egyébként minden épkézláb újságolvasó sok éve gyanít, hogy az összes nagy antirasszista tömegmegmozdulás és mozgalom valójában az MSZP Fidesz elleni…..
Őrült történet a szerelmi sokszög közepéből, ahol a nő könnyedén botlik Józsiból Zoliba. Kedves szakítósblog! Én is régóta olvasom a blogot és nagyon tetszik, én a véleményetekre lennék kíváncsi tanácstalan vagyok mit tegyek.Szívesen veszem a kommenteket! Én Kriszti 16…..
Kovács Rambó Edömér 2009.05.15 01:06:32
A csaj kifogta a világ legnagyobb balekját, és szabadulni is alig tudott tőle.  Kedves Szakítós! Nem lesz egyszerű a sztori, remélem, hogy lehet majd követni, és nem sikerül túl hosszúra. Én a lány, most 21, a fiú vagyis az ex most 28. Volt minden ami kell, nagy lamúr,…..