Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Black Barbie

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sose hittem h ilyen rövid időn belül lehet ennyire közel kerülni egymáshoz.Sosem hittem avad elsörprö szenvedélyben.Igyekeztem racionálisán látni a dolgokat az érzelmeket.Ez mostis sikerült.Viszonylag...a racionális része...Csajszikkal elmentünk bulizni h majd jol bepasizunk,…..
Juppiii...egy hét Románia.Igaz,hogy van egy barátom 7 hónapja,de kell egy kis kaland.Meg is érkeztünk a hegyvidékes,gyönyörű Felsőbányára,ahol hugom,Norina született.Én innenpár km-re Nagybányán láttam meg először a napvilágot.Már alapból nagyon vágyakoztam vissza,de nem…..
Florina barátnőit várta édes kis szobácskájában. Épp buliba készülödtek, ez rituálé volt számukra, hogy egymásnál csinosítják ki magukat. Végre megérkezett hozzá az egész csapat: Orália, Norina, Verita, Tina, Szelina és Gvendolin. Csupa szép csajszi akik a fiúk fejét…..
Tündérke történetei Versek 2007.04.15 14:56:00
Szállj velem!Szállj velem a fellegekbe,Repülj velem a szelekkel.Bejárjuk a mindenséget,Együtt éljük életünket.Nem zuhanunk le az égből,Nem mehetünk el az éjből.Karod már szorítja testem,Lebegünk, mint halott szellem.Vigyáz ránk a nagy szerelem,Nézzük egymást egy…..