Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barnaadam

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
na sziasztokoly mértékű volt az elképedés, oly erősen érzem a késztetést felőletek a mai napon, hogy nem okozhatok nektek csalódást: íme megismerkedhettek az új munkahelyemmelneve: Kösely Zrt. Terményüzem (szárító, keverő), beosztás: igazgató-helyettesaztán:…..
Toalett lehetett. És most is az. Basahalom-Alsó. Nem a perifériákon járunk, ez nem városszél, mégis Basahalom-Alsó. Juthat eszünkbe közvetlenül a debreceni Nagyállomás mellett, ahol éppen felújítják a síneken átívelő felüljárót. Újítják. Felül. Alantabb már nem.…..
A Fidesz ajánlószelvényeinek jelentős részét meg kell semmisíteni… …amennyiben az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság döntése jogszerű. Írtam volt itt a minap, hogy a Fidesz debreceni szervezete megjelentette azoknak a helyeknek a listáját,…..
50 tenger Gondolkodik 2010.01.05 21:04:16
Ezúton közlöm kedves olvasóimmal, hogy a továbbiakban nem tudok elnéző lenni azokkal akik a Jobbik nevű képződményt támogatni kívánják. Nem szeretnék olyan világban élni, ahol embereket elmebetegek a saját alantas céljaik érdekében felcímkézhetnek, megtámadhatnak majd…..
Minden kétszázadik polgár tagja a krémnek. A főrendőrök pedig menjenek vidékre! A város bálján való részvétel nem kis anyagi megterhelést jelent, óvatos számítások szerint egy pár számára összességében minimum százezer forint körüli költséggel jár, de mindenképpen…..
Mi vonzhatta őket oda? Érdekes egy esztendő volt ez a 2009-es. Megannyi új helyzet, előre nem is gondolt fordulat, olyan kihívások, amilyenekkel a jelenlegi felnőtt magyar lakosság jelentős része eddigi életében még nem szembesülhetett. Számos kérdés vesz bennünket körül,…..
50 tenger Óvattal stoppolj 2009.12.02 21:33:20
Ha netán  a szomszédotok kocsijának a rendszáma ... (magánba megírom szívesen), akkor nagyokat köszönjetek neki és tartsátok erősen szemmel. Ma este fél 9-kor ücsörgünk a nappaliban, gyenge félhomály, kompúterek zümmögnek, nyílik az ajtó. Vastag fa, a mostani zivataros…..
Az a baj a lakossággal, hogy nem tudja, mi a hír, a helyi hír. Arról beszél, ami nincs, nem úgy van, meg egyáltalán. Például a romagyilkosságok elkövetésével gyanúsított helyiekről.Egy hét elteltével sem lankadt az érdeklődés a debreceniekben a sorozatgyilkosságok…..
A hét lemeze Debrecenben.A közpénzen működő önkormányzati média következetesen hallgat a romák elleni sorozatgyilkosságok helyi vonatkozásairól. A városi televízió némaságáról Kácsor Zsolt írt a mai Népszabadságban. A város nevét viselő mindenpostaládás heti ingyenes…..
Van-e mondandója a városnak arról, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetésével helyieket gyanúsít a rendőrség? Meddig lehet hallgatni?(Mielőtt bárki bármiféle baromságot beleolvasna az alább következő sorokba, leszögezem, hogy szerintem nincs épelméjű ember, akik…..
barnaadam 2009.08.24 20:35:45
@mbaye: miért, mit követett el a kormány és a helyi MSZP a város ellen? meséld már el, légy szives, mert nem emlékszem...
A debreceni egyetem nagyhatalmú rektora megrendszabályozza a sajtó fotósait. Hogy is volt Bacsó Péter A tanú című filmjének egyik sokat idézett jelenete? Virág elvtárs: Gogolák elvtársnő, egy pillanatra! Ez egy új szoknya magán, igaz? Gogolák elvtársnő: Új, Virág…..
barnaadam 2009.06.19 09:29:48
@Kácsor_ Zsolt: na de mér' irta alá? talán el se olvasta?!
barnaadam 2009.07.21 08:21:52
Egy magyar szó magyarázása magyarul beszélőknek helyi színekkel. Nem jogászkodás következik, hanem a józan paraszti ész kísérlete annak tisztázására, hogy mi is valójában a közpénz, és kinek van köze hozzá. A felvetés apropója pedig a debreceni Modem igazgatójának,…..
Önkormányzati kótyavetye. Milyen jövőt érdemel az, aki nem tiszteli a múltat?           Nagy vétek, egyenesen bűn. Debrecen eladja legrégebbi épületét, a város szívében, a Kistemplom árnyékában található patrícius házat. Az…..
Orbán Viktor stadiont ígért a debrecenieknek. 2010 utánra. Íme az első kampányígéret, Kósa Lajos tolmácsolta az elégedetlen debreceni szurkolóknak.  Ismét bajnokcsapat lett a DVSC, immáron negyedszer öt éven belül. Példátlan teljesítmény egy vidéki futballcsapattól. Ok…..
barnaadam 2009.06.01 15:54:51
@reader613: micsoda hang ez?
Oszkó Péter beelőzi Kósa Lajost. Dúl a demagógia. Mostanság a tervezett ingatlanadó vonja el a figyelmet fontosabb dolgainkról, a lakosság dermedten figyeli a képernyőt, amikor a különböző televíziós műsorokban nagy ingatlanvagyonnal rendelkező politikusok nyilatkoznak,…..
barnaadam 2009.05.19 07:58:13
@Bukowszky: esetleg a Tölgyfára gondolsz? A nagyerdei kemping (olyan sincs már, megérne egy bejegyzést) területén volt, de kivülről is - sőt, főleg onnan - volt bejárat, faház, elég nagy kerthelyiséggel. Ha jól emlékszem, '86 táján volt népszerű nyári hely... Jó reggelt mindenkinek!
barnaadam 2009.05.19 19:53:16
@Tepsifan: akkor ezek szerint Tölgyfa=Moszkitó? Ezen a néven nem ismertem, lehet, hogy még azelőtt jártam arra, esetleg túl öreg vagyok? (Két évvel ezelőtt már biztosan nem volt meg a kocsma.) 89/90 telének egy hideg estéjén ott néztük a romániai eseményeket, tehát tv is volt! Meg flipper...
barnaadam 2009.05.25 20:27:12
@Bukowszky: mint emlitettem már fentebb, a hely évek óta nem létezik, gyakorlatilag nyoma sincs, a kempinggel együtt eltűnt. A helye megtekinthető: a Pallagi úton az öregek otthona előtti kereszteződésnél jobbra fordulunk (Móricz Zs. krt. talán), majd néhány méter után letérünk balra egy aszfaltos utacskára, rövid séta, s már látható is ami nincs. (Ezek az irányok csak akkor érvényesek, ha a belváros felől érkezel, s előtted van Pallag.)Üdv mindenkinek!