Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leonka

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A portfóliós informatikusok "nagyon jól" meg tudják határozni az ingatlanod értékét anélkül, hogy akár meg is tekintenék, akár a szomszédokat vagy a környéket ismernék.Itt lehet tesztelni: kalkulátor.És most pedig a kommenteket tessék. Az én lakásom banki…..
Heves vitákat vált ki szakmai és kevésbé szakmai körökben a téma, miszerint a hiteltanácsadó kér-e munkadíjat vagy sikerdíjat - ki-ki ízlés szerint - az ügyféltől. Ugyanis köztudott, hogy a bank a hitelközvetítőnek, mint ügynöknek jutalékot fizet, ha hozzá viszi az…..
leonka 2009.06.03 14:55:59
@HitelesBalu: Lakáshitelnél nem nagyon lehet a hitelből fizetni. Bár lehetne. Számolni tudok, a teljes futamidő alatt lehet szarabbul járok, de csak így megoldható a helyzet. Nem lett volna plusz 400ezrem a közvetítői díjra.
leonka 2009.06.03 15:04:26
@kayra: pl abból a 400ezerből lett a konyhabútorom, amit a hitel sikerdíjaként kellett volna fizetnem!:)
leonka 2009.06.03 16:09:10
@pocokkaa: mindenki el tudja dönteni a saját helyzetében, hogy mi a fontos. Nekem is volt fizetős ajánlatom, aminek a törlesztőrészlete 3000-rel szebb volt. De mivel az volt a lényeg, hogy a költségem legyen a lehető legkevesebb, az ingyenes ajánlatot választotta. Arra azért figyeltem, hogy ne kombi hitel legyen!
Ez a hitelintézetek saját mérlegelésén múlik, de általában igaz, hogy hitelt már minimálbérre is nyújtanak. Természetesen elsősorban nekünk kell mérlegelnünk, hogy minimálbérünk mellett képesek leszünk-e fizetni a törlesztőrészleteket. Amennyiben egyéb rendszeres…..
Valljuk be, közvetítők nélkül ma már ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni a különféle hitelek, biztosítási és befektetési termékek, nyugdíj- és egészségpénztári portfoliók világában. Ha szerencsénk van, ügynökök segítségével azonban könnyebben megtalálhatjuk a…..
leonka 2009.05.25 13:10:05
@hibajavito: a HSDPA ajánlatokkal engem is szoktak bombázni. Az a röhej, hogy a lakhelyemen nem elérhető és nem is tervezik az idei évben kiépíteni. Az első alkalommal szépen végighallgattam, aztán jött a feketeleves, hogy nem lehet. Azóta még hívtak vagy 5ször. És hiába mondom, hogy értse meg, nem érhető el, csak mindig hívnak. Nem értem, hogy miért ajánlgat olyant, ami nem is hozzáférhető!:)
leonka 2009.05.25 13:31:39
@pocokkaa: de azért olyan is van, hogy mondjuk a mobilelőfizetésnél nem kérdezik meg, hogy hozzájárulsz-e, aztán csak akkor jössz rá, hogy hozzájárultál, ha kapod az ajánlatokat...
leonka 2009.05.25 14:22:48
@pocokkaa: most már én is tudom, hogy van egy ilyen adatvédelmi nyilatkozat.... azóta figyelek:)
Az alábbi cikk jelent meg a Napi Online oldalain "Befagyott a unit-linked piac" címmel. Tanulságos:A szakemberek szerint a 2006 óta jól kimutatható tendencia - a tíz évvel korábban kötött, lejáró biztosítások kifizetése - mellett az idén a korábbinál lényegesen…..
A tisztességes üzleti magatartást vizsgálja a legnagyobb bankoknál a felügyelet. Nem festett rózsás képet tegnap a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a hazai pénzügyi szektor tavalyi eredményeiről. Kiderült, nő a bedőlt hitelek száma, és a hitelminőség is markánsan…..