Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ombucmano

9 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011-ben a Miss Universe Hungary Lipcsei Betta, a Sport TV műsorvezetője lett. Ennek apropóján megnéztük, más szépségkirálynők hogyan kötődnek az élsporthoz.              Lipcsei Betta munkában        …..
A még gördülékenyebb, tökéletesebb, és kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében ismét bővítjük a Blog.hu szervereit. A teljes leállással járó munkálatokat augusztus 12-én, csütörtök 23h és péntek hajnali 3h között igyekszünk elvégezni.A reggeli kávé…..
Ombucmano 2010.08.11 23:28:28
Az Andrea által kiválasztott cikk többe került, mire az Electroworld pénztárához ért vele, de felkészült vásárlóként tudta, hogy a feltüntetett áron köteles eladni neki az áruház. Végül ez meg is történt, nem is ezzel van a gond, Andrea a bánásmódot kifogásolja, ami a…..
Az életmető Demszky mennybe mentelét követően jó lenne ha turkálna már a média egy kicsit ott lent a szemétben. A főváros összes ügyéhez nem mérhető az amit a kedvezményezettek a szemétből kihoztak. Igen, a kommunális és egyéb szemétre gondolok. Kesztyűt fel, orrot befogni…..
ombucmano mondja Álláshalmozók 2010.05.02 22:46:00
Mondja meg valaki nekem azt, hogy a kamara elnöke, mi  francot keres a MOL elnökségi székében? Ha ott ül, akkor miért nem mondd le a kamarai pozíciójáról, a kamara autójáról, a költségtérítésről és a többi bizottsági tagságról? Ez összeférhetetlen, a tisztességgel, a…..
Még csak napokban lehet mérni az időt ami eltelt a választás 2. fordulója óta. Bennünk az izgalom, hogy Szanyi azaz Kádár körzetében is nyerhettünk volna. Persze adódik a válasz, mentették ami menthető..most épp a külhonból. Ki a franc tudja, hogy a dobozban amit nem bontottak…..
Tisztelt Elnök Úr! Tisztelet és gratuláció a 2millió feletti kopogtató céduláért! Akárhogy mocskolódnak az Ön országlopó ellenfelei, ne vegye fel a kesztyűt. Önnek nem kell olyanokkal vitázni akik minden tárgyból megbuktak. Kérem, továbbra se beszéljen úgy mintha már…..
ombucmano mondja 25 milliárd 2010.02.27 19:18:00
Tényleg röhejes, hogy az a szánalmas whiskys rabló annyi évet kapott, csak azért mert a rabláshoz rossz eszközt választott.Ha nem fegyverrel vagy annak látszó tárggyal akar pénzhez jutni, akkor 25 milliárdnál többet kellett volna lopni, csalni, hogy átlépjen elbutított nemzetünk…..
Azon töprengtem, hogy van-e joga Bokros Lajosnak mint az MDF miniszterelnök jelöltjének szólásszabadságában korlátozni a párt tagjait? Hol van ott demokrácia ha igen? Feltétetelezzük azt, hogy ez a puhapöcsüek pártja még ezt is benyeli, és az öregasszony kizárással,…..
Érdeklődve vártam, hogy milyen lesz az idei Operabál a fogatlan marketing igazgató és szörnyella kedvese nélkül. Előttem a kép amikor az a fűzős ruhába erőltetett, töltöttgalamb testű asszonyság, riporterként faggatta a nagyérdeműt. A legsokkolóbb az volt amikor húga és a…..
Kettős Mérce Sólyom nem segít 2009.07.11 12:05:04
Mai hír a NOL-ról:Sólyom nem találkozik a melegek képviselőivelVisszautasította Sólyom László a melegszervezetek kérését, hogy személyesen találkozzon képviselőikkel és közleményben álljon ki mellettük. Azért fordultak hozzá, mert néhány hete a Jobbik és más nemzeti…..
Az én történetem kicsit más, mint az átlagos megcsalós sztorik. Huszonhárom éves vagyok, lány.Nos, 2005 márciusában jöttem össze egy nagyon kedves fiúval. Sokat adott a külsejére, jó megjelenésű, társasági, művelt, és mindemellett humoros emberként ismertem meg.Kapcsolatunk…..
Az ártatlan megcsalás így változhat tízéves horrorsztorivá, amiben a férfi elveszíti mindenét a gyerektől az autóig, de soha nem lehet már boldog. Az utóbbi idők legkeményebb sztorija. Úgy döntöttem, leírom ezt a történetet, véleményeket várok, hogy mennyire vagyok hülye…..
Én nem kaptam ingyen barackost a budai hegyek oldalán. Apám s anyám sem volt MÁV nyugdíjas. Nem költöztettek be minket a XII-be hithű honvédek közé, nem kaptunk telket a Balaton partján sem. Nem öltem s szándékosan talán nem is csaltam túl sokat. Örökölni is azt fogom amit magam…..
Ombucmano 2009.05.15 16:42:30
@zsirpa: Libajó, igen!!!Én is nagyon kedvelem, egyformán tud focizni és üzletelni? Figyelemmel kísérve a magyar foci helyzetét és a sok hozzáértőt él tudom képzelni mire számíthatunk. Ajaj, Ron Werber újra Budapesten?Akkor tényleg nagy szarban vannak. Már látom Orbánt ördögként a templomok falán, talán attól megijednek majd a hívek. Kezdődik a démonizálás...egyébként nem kell ahhoz Werber. A betegesen orrtúrós Islandburger színrelépése idején löttek rá az üres Police Palacera, most pedig a romák kerültek hirtelen életveszélybe..nem tud kibújni a bőréből? Islandburger miért nem megy már el a francba valódi szabadságra, akkor talán eszábe jutna valami új ötlet. Mondjuk kölcsön F17-esekkel kamikaze produkcio rémisztgeti a kisebbséget...
ombucmano mondja bebábozódás 2009.05.14 06:24:00
A korábbi, a szabadság hírét és reményét hírdető s az első szabad választás által elhozó, ma legfeljebb MADÖF-ként aposztrofálható. A MADÖF nem rövidítés, hiszen MADÖF-i le a többieket a sajátjait. Sőt már régóta teszi ezt, s holnap pedig az oktondi, elvtelen s önmagát…..