Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zeus^SH

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kedves barátaim! Most egy olyan autó következik a blog történetében, amilyen még nem volt! Keresgélve a hirdetések között, ráakadtam erre a -ma már főleg, de talán még a régi időkben is- ritkaságszámba menő Buick Roadmasterre.Ahogy nézegettem eme képet...úgy megesett…..
Zeus^SH 2010.12.07 09:54:08
@HöZsö: új vicclap... :)
De igazából siralmas hogy némelyek még addig sem jutnak el hogy egy technikatörténeti ritkaságról van szó. Fogyasztás, meg környezetszennyezés, meg ilyen ökörségek... Komolyan, egy vicc, legközelebb majd reklamálnak hogy Vasarely művei kitakarják a panorámát... Ennyi műveletlent...
Köszönet Green Hooligan-nak! Forrás: hasznaltauto.hu Calibra gigaposzt, szemléltetésül hogy miket szoktak elkövetni a szegény Calibra ellen750e ft, '92, 2000cm3, 150le, légzsák, xenon. Tegye fel a kezét, aki az elmúlt hónapban látott gyári állapotú Calibrát! UPDATE: egy másik…..
Ezt igazán kár volt ... Na mi ez? 2009.06.05 10:30:00
Köszönet Zeus SH-nak a rejtvényért és baliv8-nak a fotóért! Forrás: v8cars.hu fórum, "ez egy vicc" topik Milyen autót láthatunk a képen? Tippeket a kommentekbe. Ez természetesen egy szivar Audi 100-as. Update: mercurymonarch jóvoltából egy zond által lőtt kép az…..
Köszönet ZL Gergow-nek!..
Zeus^SH 2009.05.22 15:22:09
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! A SZEMEM!!!!! Ha még tovább nézem, a szemeim kollektív öngyilkosságot követnek el, és megvakulok. Így meggyalázni egy szép autót...

@gandras: nagyon jó ember vagy, gyönyörű az autód! ;) Mondjuk én is inkább gyári (vagy közel gyári) alufelnit tennék rá, de ez már "személyeskedés", az a lényeg, hogy szép az autó. Örülök hogy vannak emberek, akik ilyen szépen egyben tartják a Sierrájukat.
Zeus^SH 2009.05.22 15:57:22
@gandras: ehhez valóban közelebb áll. ;)

Ezek szerint ami a haveromnak volt, arra valamelyik újabb modellről kerültek át az alufelnik.

Van valahol olyan "gyűjtemény" ahol pontosan be lehet lőni melyik Sierra mikori? Pl a Tiéd nem szerepel a Sierracorner tech-rovatában sem, pedig érdekelnének olyan "finomságok" is, mint pl meddig sárga index, mikortól fehér, meg ilyesmik.

Ha "nagy" leszek, szeretnék venni magamnak egy Sierrát, ám egyelőre a nézegetés fázisában vagyok, vásárlás sajnos bizonytalan ideig tolódik.