Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fehérsrác

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkezdődött a per, Képiró Sándor pere. A vád ellene háborús bűn, civilek kivégzésében játszott szerep, zsidók, cigányok és szerbek meggyilkolása. Megkezdődött a per egy 92 éves bácsi ellen, aki anno írásba kérte a parancsot, amikor civilek meggyilkolására utasították,…..
fehérsrác 2011.05.07 15:11:31
Bakker !

Több ezer éve kialakult már az antiszemitizmus, vallás(pfuj)mögé bujtatott, semmilyen felelősséggel nem rendelkező két lábon járó társaink bizony - nem hogy akkoriban, de most tízszer-százszor annyira - képesek akár egy egész nemzet vallásába is, vagy 3-5 fős csoportok szellemi tárolóedényeibe beleépíteni a lélektelen pusztítást. Legyen az egy ember,vagy milliók, egy ország gazdasága(tőzsde), a szomszéd kutyája,csak nekem legyen jó "így vagy úgy" alapon.
Ez a szaros kommentelés is csak arra jó, hogy röhögjenek azok, akik megvezetik az egész világot országok kormányait elidegenítve a saját népüktől, persze ha már bent vannak a téglák az alkalmas pozíciókban, legyen az egy köztársasági elnök, vagy egy blog moderátora. Akik kiválasztottnak tartják magukat,vagy akik háború ideje alatt embereket gyilkolnak csak úgy és nem úgy, hogy parancsot teljesít fenyegetésre, aki azért kel fel minden nap, hogy tőzsdei manőverekkel akár egy egész ország gazdaságát romba döntse, aki tanácsadóként minisztereknek sugall, vagy előkapja a kést, hogy megszurkállak gádzsó, az ügyvéd, aki bepereli a magyar államot a talált pénz miatt és még sorolhatnám...az aki az én személyes identitásomra pályázik, a pénzemre, az országom geopolitikai előnyeire, a csajomra és arra, hogy én majd egy háborúban elmegyek ártatlanokat ölni, vagy megvezetett katonákat azért, hogy ennek az egész katyvasznak a kitervelői és évezredek óta többnyire sikeres levezénylői hatalmi tengerükben fürödjenek és mosolyogva nézzenek tükörbe minden reggel...az DÖGÖLJÖN MEG a családjával együtt!!! Nemi, vallási, nemzeti, tanultsági, társadalmi, életkori, tekintet nélkül, legyen az aztéknégerbuzicigányzsidómagyarujzélandijapánoroszalbínó.

Tűnés a monitor elöl !!!
A szilveszteri adásban megemlítették, hogy volt valami balhé az X-Faktoros Vastag Tomi, és VV Olivér között. A visszafogott Vastag Tomi nem igazán akart reagálni a műsorvezető kérdésére, vagy egyszerűen lekeverték a választ, mindenesetre hirtelen felbukkant ez a…..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
Michael Jackson-rajongók petíciót indítottak a Discovery Channel új műsora ellen, amit a jövő hónapban vetítenének Angliában Michael Jackson a boncasztalon: mi okozta a halálát? címmel. A MJ Igazság Projekt és a MJ gyerekcsoport kábé 1500 aláírást gyűjtött össze eddig, ami…..
fehérsrác 2010.12.14 19:02:15
Onlinemarketing blog Megafaktor 2010.12.13 19:47:00
Sokan a #megafaktor címkével jelölik a twitteren azokat a bejegyzéseket, amik az X Faktor és a Megasztár műsorokkal kapcsolatosak. Ez a két műsor mindenképpen az ősz slágere, és megmondom őszintén, még tavasszal úgy döntöttem, kivételesen végig is nézem mindkettőt. Ennek…..
Nem elég, hogy az idióta sms/telefonos-szavazás miatt az X-Faktor adásai elviselhetetlenül hosszúra és unalmas nyúltak, az egyetlen igazi tehetségétől megfosztott műsor utolsó két kiadásától csak annak nem lesz tele a töke, aki ún. fanatikus rajongó.Szombaton még csak egy…..
Másfél éve ismertem meg Benit.Csak egy "ártatlan kis" egyéjszakás kalandnak indult, amikor elmesélte nekem hogy 8 éve párkapcsolatban él, akkor abban a pillanatban ki szerettem volna esni az autóból és csak egyre az járt az eszembe h bármennyire is tetszik, nem kellene…..