Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olaszpal

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt nagy értetlenkedés, hogy az Apple miért álmodott ekkorát, és miért csak Mac App Store-ból tölthető le a Lion, amikor előfordulhatnak olyan esetek, amikor a fizikai adathordozóra is szükség van. Az Apple erre nemrég kiadta a Lion Recovery Disk Assistant szoftvert, amivel az…..
olaszpal 2011.08.16 10:41:40
@szucsadam: Köszönöm!
Hát én nem tudom, először Steve Jobs állt fel, és ment el betegszabadságra, aztán jöttek a hírek Jony Ive-ról is, aki állítólag most már inkább Angliában élne egy kicsit.Egy hete az Apple azt jelentette be, hogy Bertrand Serlet, a Mac szoftvereiért felelős igazgató elhagyja a…..
olaszpal 2011.04.02 06:49:18
@ePtOn: Ez jó! :) Nagyon jó!
Appleblog Heti Apple-csaj: Olga! 2011.03.14 11:40:00
Kálmán Olga tökéletesen megtestesíti azt a nőt, akihez csak néhány férfi mer közeledni, de ők kitörő lelkesedéssel: vonzó a külseje, de nem a topmodelles, inkább a vállalatigazgatós értelemben, egyszerűen így fest az a vezető, akinek a parancsait teljesítve izgalomba jön az…..
Ugye már jó ideje mennek körbe pletykák azzal kapcsolatban, hogy az Apple egy képernyővel felszerelt Apple TV-t is piacra dobna, ami egyáltalán nem hülye ötlet. Az Apple TV dobozka legutóbb leginkább árával és méretével sokkolt, 99 dollárért egy egész használható cuccot…..
"Sziasztok!Küldenék pár képet Spyke-ról, a 15 hónapos Jack Russel terrieremről. Spyke alapvetően jóindulatúan kíváncsi kutty, aki annyit megtanult, hogy ami csak 80 centivel van a padlószint felett, az az övé, ami magasabban van, azért pedig meg kell küzdeni. A küzdés alatt…..
olaszpal 2011.02.12 07:03:00
Drága olvasók!Sosem gondoltuk volna, de eljutottunk odáig, hogy a blogunk már több, mint tizedannyit élt, mint Ádám meg én: csak augusztusban leszünk harminc évesek, az Appleblog viszont már ma átlépte a hármat. Felnőtt a kölök!A sztorit már többször leírtuk, de azért nagy…..
olaszpal 2011.02.01 18:19:41
"A holnapi is csak egy nap. Amit sosem felejtesz el." Ezzel indul az Apple.com, a szlogen egy holnapi bejelentést hirdet. Az iTunes-szal kapcsolatban készülnek valamire, helyi idő szerint délután négy órakor érdemes frissíteni az oldalt.Ha összerakjuk a darabokat, sejthetjük,…..
Steve Ballmer bejelentette, hogy év végéig egy rakás Windows 7-es tablet kerül piacra. A Microsoft állítólag több partnerrel is együttműködik a kütyük kifejlesztésében, így a Dellel, az Asussal, a Sonyval és a Toshibával.Jól látjátok, a HP már nincs a listán, pedig korábban…..
Appleblog Reggeli, hírek, Apple 2010.04.01 06:58:00
Stoto küldött nekem egy képet, amiből indítunk egy vadivadiúj sorozatot. A képeket az Utazó iPhone-hoz hasonlóan ti külditek be, amiket rendszeres időközönként kirakok a blogra.Biztos vagyok benne, hogy közületek a legtöbben - hozzám hasonlóan - úgy kezditek a reggelt, hogy…..
Pozor, Pozor. Elérhető az iPhone OS 3.1.3, bár nem ígér forradalmi újításokat. Állítólag a telefon ezentúl pontosabban jelzi ki az akkumulátor töltöttségét, és javítja azt a hibát, ami miatt külső alkalmazások bizonyos esetekben nem futottak. Én ilyen bizonyos esetekkel nem…..
Bizony, egy éves a rovat, ezalatt minden héten láthattatok egy képet, ez az ISO 8601 szabvány szerint összesen 52 részt jelent, ennél persze a különkiadások miatt több volt, de nem is ez a lényeg, hanem a heppi börszdéj. Azért ünnepeljük meg ezt a jeles napot, mert a kis fekete…..
Azt eddig is tudtuk, hogy amíg a Psystar nem ír alá megállapodást, akármit is kitalálhatnak, a héten azonban megszületett a 17 hónapos per hivatalos lezárása. A Psystart eltiltották a módosított Mac OS X-ek eladásától, és mindennemű olyan tevékenységtől, aminek eredménye a…..
Bizonyára már a legtöbben észleltétek, hogy az AppStore év vége felé egy új funkcióval bővült. A Rewind az idei év legkeresettebb programjait állítja sorrendbe, így aztán beindul az öngerjesztés, hogy aki egész évben jó eladásokat produkált, az év végén, a karácsonyi…..
olaszpal 2009.12.14 09:54:09
@smidgen: Ez nem volt szép...
Az ilyen napot szeretjük, amikor egyik hazai Apple-tematikájú anyag váltja a másikat. Reggel ugye megtudtuk, hogy rövidesen megérkezik Magyarországra az iPhoto Book, most meg arról adunk hírt, hogy a Kaposvári Egyetem művészeti képzését átállították Macintoshra. Ahogy megtudtam,…..
Nem szeretem az ilyen címeket, csak azért engedtem meg magamnak, mert tényleg ledermedtem, amikor egy Steve Jobs-bábuval táncra perdült a youtube-os hírnévre törő szőkeség az egyik Apple Store-ban. Még sokkolóbb az eladó és az egyik vevő reakciója, tényleg úgy éreztem magam,…..
Appleblog Új laptopot vettem 2009.12.06 14:43:00
Körülbelül másfél hónapja kérdeztelek meg titeket arról, vegyek-e új laptopot. A postban leírtam, hogy a hároméves MacBookom teljesítményével alapvetően nincs bajom, de az új gépek hétórás akkuideje, beépített sd-olvasója elég vonzó, meg hát bloggazdaként haladni is kell…..
Az NPD vizsgálata szerint a kiskereskedelmi üzletláncokban a 13 colos MacBook Pro volt október legsikeresebb laptopja az Egyesült Államokban, és az asztali gépek közt is az Apple győzedelmeskedett a 21,5 colos iMackel. A piacelemző arra tippel, hogy novemberben és decemberben is hasonló…..
Bár azt mondtam, hogy nem lesz most pénteken adás, de aztán mégis lett volna, nem is akármilyen. Tóth Andrissal végre megbeszélhettük volna a világegyetem ügyes-bajos dolgait, ami mondhatni már eléggé időszerű volt. De nem lesz adás, mert a Civil Rádió helyettünk egy blues…..
Hiába esküszik Tibi égre-földre, reménytelen, hogy átvegye tőlem, ezért én tudósítok továbbra is a Jack Russel projektről. A legfrissebb fejlemény az, hogy adás után megmutatta nekem azt a szegedi kölyköt, amit kinézett magának. Ő az itt a hajtás után.  Én bizony…..
gombapresszó Információ 2009.11.15 11:52:00
Nem tudom, hogy az Auchan áruház dekorációért felelős szakembere tudatosan választotta-e ezt a modern megközelítést, miszerint a kisdedet mint korán érő ügyfélszolgálatost ábrázolja, de az új értelmezés mindenesetre jót tett az egyébként tökéletesen környezetidegen…..
Nem szokásunk, de ma megtartjuk egy igéretünket. Miután Tibi - máig tisztázatlan módon - felismerte David Gilmour gitárjátékát az I put a spell on you-ban, egy hallgató azt kérte, hogy egyszer játszuk le Screamin' Jay Hawkins gigamegaslágernek a többi feldolgozását is.…..
olaszpal 2009.11.13 18:02:35
gombapresszó Üzenet a Vénuszra 2009.11.09 20:09:00
Dávid hívta fel a figyelmünket, hogy ha sietünk, akkor szerezhetünk hallgatókat a Vénusz bolygón. A népszerűség hajhászása mindig is távol állt tőlünk, de ez a lehetőség megdobta a pulzusszámot. A következő a szitu. A Japán Űrügynökség jövő évben űrszondát (neve…..
Egyszer, amikor az egyik adás elején azt mertem mondani, hogy egyelőre nem tudjuk, mi lesz ma, megkaptam a főszerkesztőtől, hogy így nem lehet. Pedig de. Bizonyos szögből nézve, csakis így lehet. De miről is jutott ez eszembe? Nyilván arról, hogy most sem tudom, hogy mi lesz este.…..
Amikor egy tervező előáll egy koncepcióval, sokan ráharapnak, és kész termékként állítják be a terveket. Nem volt ez másként Victor Soto iRing gyűrűtervével sem, pedig a sarokban virít a Concept felirat, ráadásul egy világító almalogó található középen, aminek a piacra…..
olaszpal 2009.11.01 16:49:46
gombapresszó Reima Virtanen 2009.10.26 15:28:00
Lám, így kell lelkes hallgatónak lenni! Alighogy szóbakerült ma reggel a finn név generátor, máris belinkelte azt nekünk Konzervnyitó Károly barátunk. Köszönjük! Javaslom, mindenki nézzen utána, mi lenne a neve, ha finn lenne.Én Reima Virtanen lettem. Minden bizonnyal rokona…..
olaszpal 2009.10.27 08:22:42
olaszpal 2009.10.27 08:24:18