Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lau25

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bence és a nagy világ Nyaralás 2010.07.29 10:56:00
Anyával múlt héten Szentendrén nyaraltunk. Nagyon szuperül éreztük magunkat Katiék telkén. Egész nap rohangáltam a kertben és a medencémben pacsáltam. Néha elmentünk vásárolni, meg egyszer Kitti néni meglátogatott minket és bementünk az Óvárosba. Ott sétálgattunk,…..
Lau25 2010.09.25 14:02:49
Az 1. szülinapom tuti emlékezetes marad a családnak. Délután Nagyi jött értünk. Anya elrakott egy lázcsillapitó kúpot, hátha szükség lesz rá a délelőtti hőemelkedés miatt. A délután jól telt, segitettem a szendvics készitésben. Aztán mire a rokonság is odaért,…..
Anya ki fog kapni a Nagyitól. Harisnyát vett nekem, pedig tudja hogy nem lenne szabad, mert a régi szobája tele van a nekem szánt ruhákkal. Viszont Anya azt mondta, hogy most szükség volt erre a harisnyára, mert 2-t is ki kellett dobni, annyira elkoptak. Próbálta megvarrni többször is…..
Bence és a nagy világ Karácsony 2010.01.07 20:58:00
Kicsit megkésve, de elkészült a fényképekből álló videó beszámoló a karácsonyról.24-én délelőtt Anyával voltunk kettesben itthon, mert Apa dolgozott. Aztán ebédre mentünk át Nagyiékhoz. Rengeteg kaja volt, és sok mindent megkóstolhattam. Nagyon jó volt azokból enni,…..
Nos, Anyának sikerült egy rövid kis videót összehozni a lépegetésemről. Persze ez hatalmas meló volt a részéről.És megtörtént az is amit már kb 2 hónapja halogatunk (vagy várunk?). Mert Apa kb 2 hónapja igérte meg Anyának, hogy megkurtítja a hajamat. Anyának a türelme…..
Lau25 2010.01.07 17:48:22
Bence és a nagy világ Cipő 2009.12.08 00:11:41
Igen, ez a nap is eljött. Fel kellett venni és hordani. Borzasztó! Hiába komoly emlék Anyának (Dédi ezt a cipőt kapta tavaly szülinapjára, hogy megtudja, hogy jövök), én nem szeretem. Még eleinte mosolyogtam, de aztán sokat nyűglődtem, hogy vegyük le, mert nem jó. Viszont Anya…..
Nos, igen. Csütörtökön kibújt a második fogam is. A bal fölső 1-es. Anya nagyon örült. Fényképet is csinált, ahol látszik mindkét fogam.Anya a szülinapi pénzéből vett nekem etetőszéket. Nagyon szép és tuti a szék. 2 nagy tukán madár is van rajta. Tálca is van hozzá,…..
Bence és a nagy világ BRÉKING! 2009.11.20 22:44:00
Anya reggel majdhogynem visitva-sikitva örült annak, hogy felfedezte az első fogamat ami kibújt. Én persze csak néztem mi ez a nagy öröm meg minden, hisz én küzdöttem a dologgal nem is keveset. Nagy meló volt kinöveszteni ezt a jobb fölső 1-est. Anya azt mondta, hogy többnyire…..
Lau25 2009.11.23 21:42:42
Már régen nem jelentkeztem, de rengeteg a dolgom. Totál szét kell kapnom minden nap a lakást, mert Anya állandóan visszapakol este miután elalszom.Múltkor voltunk Nagyiéknál és kipróbáltam a hintát amit Tünde nénitől kaptam. Csúcs szuper, csak Anya unja meg egy idő után a hinta…..
Bence és a nagy világ BRÉKING! 2009.10.26 23:49:00
No igen, hepöning van! Elkezdtem mászni! Tegnap csak egy picit mutattam a tudományból, de ma már egyre inkább igy közlekedtem (Anya legnagyobb örömére). Mondjuk ha valamihez gyorsan kell eljutni, akkor visszatérek a jól bevált katonai kúszáshoz.Az egyensúlyom is egyre…..
Ez a két új kaja az étrendben. A spenót nagyon jó. Főleg pulykával álá Univer. Anya meg kissé kiakadt evés közben. Mindig a tv-t szoktam nézni evés közben és csak gyorsan a kanál miatt fordulok el picit. Most meg hogy csupa spenót volt a képem, bújtam Anyához. Naná, hogy ő is…..
Anya totál odavan, hogy már mindenhol fel tudok állni. Eleinte parázott, hogy a száritó rám fog borulni, de most már mindketten tudjuk, hogy ez nem igaz:                   Tünde néninek…..
Bence és a nagy világ Miditali 2009.09.17 20:17:00
Ma Anyával ismét babatalira mentünk. Minitalinak indult a dolog, de miditali lett belőle, mert jóóóó sokan voltunk. 2 új anyukát és babát is megismertem. Boti (kinek anyukája szintén Virág), és Oszit (kinek anyukája Ildi).Tegnap még a Margit sziget volt helyszinnek megadva, de…..
Bence és a nagy világ Csücsüke 2009.09.13 17:33:39
Anya ma az örömtől zokogva vette tudomásul, hogy magamtól felültem. Korábban nem ültetett, nem segitett rá a fejlődésre, és most tessék, szépen megcsináltam.Ma egyébként mentünk piacra is. Illetve csak mentünk volna, ha nyitva lett volna. Anya mei taiba kapott fel, mert azt…..