Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huhtamaki

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Walking Dead szívünk egyik kis csücske, ezt soha nem tagadtuk. A posztapokaliptikus sorozatokért eleve odáig vagyunk meg vissza, mert elkényelmesedett, puhány városi létünk melegéből el sem tudjuk képzelni milyen lehet áram, gáz, internet és dupla latte nélkül túlélni, már…..
És akkor a sok unalmas, drága sportautó után nézzünk egy kis közszolgálatot. És értsük meg végre a Gymkhanát – Magyarország jelenlegi legmenőbb raliversenyzője segítségével.   Előző adásaink: BMW M5, Bódi Sylvi, Velodrom – tctv3 2. adás Nissan 370Z vs…..
Huhtamaki 2011.10.31 11:48:56
Ja, forrás: www.ford.co.uk/Cars/Mondeo/BrochurePricesSpecifications

Luggage capacity‡

(kombira, literben megadva az értékek)

5-seat mode (with Instant Mobility System) 549
5-seat mode (with mini spare) 537
5-seat mode (with full-size spare) 489
2-seat mode (laden to roof) (with Instant Mobility System) 1740
2-seat mode (laden to roof) (with mini spare) 1728
2-seat mode (laden to roof) (with full-size spare) 1680

angolul kevésbé tudóknak: a legnagyobb érték defektjavító készlettel értendő, a középső szükségpótkerékkel, a legkisebb pedig teljes értékű pótkerékkel
Az angol nyelv sok szempontból egyszerűbb a magyarnál (gondoljunk csak arra, hogy mennyivel - nagyságrendekkel! - kevesebb angol igealakot kell megtanulnia egy magyarnak, mint ahány magyart egy angol anyanyelvűnek, ha magyarul szeretne megtanulni), és bizony néha fantáziátlanabb is. Ennek…..
Azért ezt a témát veszem legelőre, mert amennyire pre-elementary szintű, annyira sokan nincsenek tisztában egyes alapfogalmakkal e témában.Személyes kedvencem a köszönés témaköre, azon belül is a "hi" avagy - ahogyan sokan írják, főleg a fiatalabb korosztály körében -…..
Szeretett hazánkban köztudottan kevesen beszélnek külföldiül. Az is aránylag közismert tény, hogy ezen kevesek közül is csak kevesen beszélnek - fogalmazzunk puritánul - jól valamilyen idegen nyelven. (Több idegen nyelven meg még sokkal kevesebben.) Azt viszont talán kevesen…..