Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zalay

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban olvasóink ezt megszavazták már, de most szigorúan tudományos alapokon nézve is a kutyák kerültek ki győztesen. A New Scientist 11 kategóriában vetette össze a kutyákat a macskákkal, és ha csak egy hajszállal is (6:5), de a kutyusok nyertek. (A cikkben leggyakrabban idézett…..
Jesszusom, anyám észrevette, hogy maszturbálok!!! Nem hiszem el bazmeg, hogy egy percre se lehetek magamban ebben a kibaszott házban! Hát fogalma nincs róla ennek a ribancnak, hogy most kamaszodom, és kell ilyeneket csinálnom!!! Ó baszki, baszki! Hát nincs egy normális plüsscsaj ebben a…..
Grafter Visszapillantó 1. 2009.12.11 10:39:00
Évvége közeledtével mindenhol összefoglalók, elemzések készülnek az év történéseiről. Ennek apropóján szeretnék indítani egy sorozatot, amely hónapokra bontva bemutatja azokat a plakátokat, melyekre nem került sor év közben, mégis említést érdemelnek. Miután a Grafter…..
Yesterday I visited the local Buddhist Church and joined their Wing Chun Kung Fu lesson.The introductory lesson was free of charge, and interesting. There was another english guy joining, so the instructor was happy, that at least we could practice with each other.He asked if we did any martial arts…..
Jelentem, a Vakáció+n-edik napon vagyunk. Rövid helyzetjelentés következik. Ami jó: minimális stressz (na jóóó, családos ember vagyok, szóval a 0 stresszt nem fogom soha elérni, hacsak nem megyek karthauzi szerzetesnek), több idő jut a családra és rengeteg régóta halogatott…..
Hát igen, már itt tartunk. Ez az a munka, amibe mindenki csak beledumál, ahol már nem lehet csodát tenni, nem lehet kivívni az elismerést, mert nincs az a retus, nincs az a fantáziától szétdurrant layout, amit ne raktak volna már egyszer össze jó képességű kollegáink. Manapság…..
Kedves Szerkesztők!   Június végén helyezkedtem el egy munkahelyen. Havi bruttó 100.000 Ft-ra (nettó 71.500 Ft) jelentettek be, mellette zsebbe kaptam (volna) még pénzt. A fizetésemet gyakorlatilag az elejétől fogva nem adták oda rendesen, majdnem minden hónapban harcolnom kellett…..
"Kedves Headhunter!Sokáig agyaltam azon, hogy elmenjen -e ez a levél, főleg azért mert egyáltalán nem vagyok az a nyávogós, elesett típus. Viszont vmi nagyon nem működik a munkakeresésemmel  kapcsolatban. Mivel saját erőforrásból nem találok rá magyarázatot, remélem,…..
Önmagában is érdekes kérdés, hogy egy-egy új munka megpályázása során mennyire reálisan mérjük fel a betölteni kívánt státusz átlagos fizetési szintjeit. Sokan állandó bizonytalanságban vannak, hogy az általuk elképzelt fizetési igény alacsonynak vagy magasnak számít-e az…..
Nagyszabású eseményekből bőven kijut most Kínának. Tavaly az olimpia, idén a népköztársaság 60. születésnapja, jövőre világkiállítás Sanghajban. Grandiózus show-ból nincs hiány - a világhírű rendező, Zhang Yimou, aki lassan csak szuperlatívuszokban képes gondolkodni,…..
A Boya-pagoda Kína legrégebbi, nyugati értelemben vett tudományegyeteme az 1898-ban eredetileg Fővárosi Birodalmi Egyetem néven megalapított, majd a mandzsu dinasztia bukása után átkeresztelt Pekingi Egyetem. Kampusza, melyet a korábban ott működő Harvard-Yenching Egyetemtől…..
Mielőtt itt jártam volna (Zsuzsi - a szerk.), , azt hittem (Ó-)Delhi nagyon zsúfolt. Már tudom, hogy eltörpül Mumbai mellett. Az egyik legmeghatározóbb élmény erről a városról ugyanis az, hogy a járdákon hömpölyög a tömeg, csakúgy mint az utakon a megszámlálhatatlan féle…..
Tegnapi tuk-tukosunk élelmesen felajánlotta, hogy reggel elvisz minket a buszállomásra. Tulajdonképpen örültünk az ajánlatnak, mivel így biztosak lehettünk benne, hogy tudja hova kell menni. Azért volt ez fontos, mert nincs igazán buszállomás, hanem van kismillió cég, annak…..
annyira jellemző, hogy itt, nálunk, kis hazánkban, mindent, ami nincs lebetonozva, azt biz'a ellopják.vagy legalább is megpróbálják...
Zalay 2009.12.11 13:13:12
Filmvilág blog Öngyilkos szüzek 2009.12.11 10:23:00
The Virgin Suicides – amerikai, 1999. Rendezte: Sofia Coppola. Szereplők: Kirsten Dunst, James Woods, Kathleen Turner. 97 perc.Vetítik: Filmmúzeum - 21:00Sofia Coppola filmográfiájában mindössze három nagyjátékfilm szerepel, mégis bizton állítható, hogy a legújabb Hollywood…..
Megérkeztek az első poszterek is Louis Leterrier nagyszabású remake-jéhez, a Clash of Titans-hoz (Titánok harca). A zenei téren igen változatos véleményeket begyűjtő előzetes után most három hivatalos plakát is napvilágot látott Perszeusz kalandjaiból. (Szerény véleményem…..
Tegnap született egy poszt azzal kapcsolatban, hogy vajon melyik filmhez fog  James Cameron legközelebb hozzálátni. Az MTV a rendezőt a londoni Avatar díszbemutatón kapta mikrofonvégre, Cameron elárulta, hogy Shane Salerno forgatókönyvíróval dolgozik az 1966-ban bemutatott…..
HabiBárpult Metacritic.com Top10 2009.12.11 12:46:00
 Lassan itt az év vége. A legtöbb játékokkal foglalkozó cég kiadja a saját évi Top10-es listáját. Így tett tegnap a Time is, és ma a Metacritic. A lista kcsit részletesebb, mint a tegnapi, hiszen itt a konzolokról (+PC) és a játékokról is vannak eredmények. Sőt még egyes…..
My moments Epilógus 2009.11.26 23:12:00
Tiszteletem minden kedves olvasónak aki idetévedt! Van aki először, van aki már járt itt. Biztos van köztetek olyan is aki ismer, akár személyesen vagy interneten vagy tudja a franc honnan. Egy biztos: Akit ismertetek, aki blogolt néha a szánalmas életéről az most elbúcsúzik végleg,…..
„Azelőtt mindig feketében járt, de amint összejöttünk, kezdett kinyílni, virágozni, nő lenni, szép lenni, egyre többet mosolyogni.” – Levélírónk annyira jól ismer egy lányt, ahogy még magát se. Úgy érzi, soha életében nem szeretett még így bele senkibe.…..
Ostoba vagyok, nem kicsit, nagyon, de hála égnek nem eléggé...Nem tudom, miért akarom magamnak bizonyítani, hogy mennyire kemény tudok lenni...Pár napja történt, nem akartam addig írni róla, míg nem volt meg a végkifejlet, megvan, hála égnek csírájába fojtott ötlet,…..
 Lehetetlen leves, vazz a fejembe bele. Egyik nap, semmi sehol, de mára-már, túlburjánzó, kórkép szerinti első, második fázisos. Takonytár már betöltve, fejembe lobog, hihetetlen honnan miképp, pillanat alatt itt volt, bennem, az orromba. De mi a fasz, és miért, redvás…..
Zalay 2009.11.28 17:09:31
8ker Az új polgármester 2009.11.22 20:37:00
Végre lezárult ez a hét, amikor a kampány hevében mindenki mindenkit vádolt, cáfolt, felszólított és teljesen úgy viselkedtek a politikusok, mint a nagypolitikában. Pedig előtte mindenki a helyi dolgokat tartotta fontosnak, aztán a célegyenesben rákapcsoltak.De vége! Végre vége,…..