Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miki601

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény Mónika, Gurmai Zita lassan teljesen elveszi előle a reflektorfényt, de Bbt azért még őrá gondolt, amikor kézbe vette a Photoshopot. Az eredmény nem erotikus, de nem  is vicces, tehát pont ide való:Ma még nem mertem fölmenni az oldalra, úgyhogy küldök pályaművet. Ő…..
Az alábbi levél igen elgondolkodtató. Ha egyszer boldog a kapcsolat és a pozitív irányba halad, elmondjuk e a párunknak , hogy egyszer félreléptünk. Sziasztok! 3 éve éltünk együtt boldogan a barátommal, amikor ez az eset megtörtént velem, Annyit kell rólam tudni, hogy egy…..
Darren az a típus, aki könnyen bepöccen, de ugyanolyan gyorsan túl is tud lépni az ideges fázison, hogy aztán minden mehessen tovább a régi kerékvágásban. Mindenesetre érdekes lehetett az autós arca, amikor az ordítozásának hatására nem egészen az történt, amire számított.…..
Dél-Hollandiában másfajta válság szele fenyeget: Limburg tartomány mintegy 30 coffeeshopjában január 1.-jétől csak külön igényelhető tagsági igazolvánnyal lehet napi 3 grammot venni kizárólag bank/hitelkártyával. A spontán drogturistákat úgy tervezik visszatartani, hogy az…..
  A Hangos tér akár egy VHK-album címe is lehetne. Vagy mondjuk a játszótér szinonimája. Ez utóbbi csak azért ugrott be, mert épp itt építettek egyet belőle: a Hangos téren. A XVI. kerület úgy tűnik nagyon belejött a gyerekezésbe: két hét alatt három új játszóteret…..