Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tancilab

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A tower defense (aka. lövegtornyos) játékok mindig is komoly sikert arattak a kommunában, a Kingdom Rush pedig várakozásaink szerint megalapozza az újévi munkakerülést. Gergő küldte nekünk ezt a gyöngyszemet, ahol mindenünk megvan, amit ettől a típustól elvárhatunk:…..
Tancilab 2012.01.05 20:02:27
@Tancilab: Leesett hogy az is fizetős :)
Tancilab 2012.01.06 18:50:19
@Yooha: Ez az Icewind Pass Iron Challenge lesz a leírás alapján.

Én a következővel csináltam végig:
Középső részre ahol találkoznak az utak egy Artillery. Mellé 2 Barrack. Az artilleryt már az elején maxra + rakéta. Utána a mágust fejleszteni Arcane Towerig. Ha megvan akkor először az egyik Barrackot Barbarianra + Axe aztán a másikat is. Innen már egyszerű csak ki kell maxolni az Axe + More Axe-t mind2-nél. Ha egy két gragoyle átcsúszik akkor meteor.
Az alábbiakban a 2011. november 24-én közzétett levelem teljes szövege olvasható.       Tisztelt Miniszterelnök Úr!   Kedves Viktor!   Rég beszélgettünk. Régen beszélgettünk. Volt egy álmunk egy élhetőbb kollégiumról, egy nagyobb tudást adó egyetemről, egy…..
Munkakerülő játékok Zimmer Feri 2011.12.19 08:00:00
Gondolom mindenkinek rémlik a nem túl vevőorientált balatoni nyaralós története. Nos, itt a lehetőség, hogy megmutassuk, lehet ezt jobban is csinálni. A Theme Hotel célja - meglepő módon - egy hotel felépítése, majd ügyes irányítással az ötcsillagos szint elérése. Ehhez…..
Tanulságos, szép történet, még akkor is, ha nálunk a NES nem volt különösebben elterjedt platform, ezért sokunknak baromira nem mond semmit az hogy Silver Surfer. Te hasonló esetben milyen retró játék leküzdését dobtad volna be az ajánlatba?..
Tancilab 2011.08.15 23:42:06
Mostanában egyre többször hangzik el: a videojátékok elértek a társadalmi elfogadottság egy olyan szintjére, hogy senkinek sem kell szégyenkeznie a hobbija miatt. Nos, úgy tűnik, azért még akadnak kerékkötők - a lenti videóból 2:11-től kiderül, hogy Amerikában is vannak olyan…..
IDDQD És a Kratost nyerte... 2011.01.14 08:12:00
Éjfélig lehetett még képaláírást küldeni a Kratos akciófiguráért (amiért nagy köszönet a Sonynak). Nagyjából százan jelentkeztetek erre a nyereményjátékra, és körülbelül minden második ember körömgombás poént küldött, ami valahol kicsit ijesztő, bár jelezheti azt is,…..
A Lucky Tower kellemesen kretén, pont megfelelő hosszúságú, és még a szemétparasztság azon oldalán van, amikor az ember hajlandó mégegyszer nekifutni. A főhősünk, egy bárgyú képű szőke lovag, aki egy magas torony legfelső szintjéről szeretne lejutni. Emeletenként adva vagyon…..
Tancilab 2010.11.11 23:38:49
...és ott folytatja a szusievést, ahol az első részben abbahagyta. Kár, hogy a Sushi Cat The Honeymoonban semmi nem változott az első részhez képest, csupán egy tucatnyi új pályát kapunk. Szerencsére a cukiságfaktor változatlan, de hiába csak egy másfeledik rész ez,…..
Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy mindenki szereti a "lőj ki bármit, minél messzebbre" típusú játékokat. Magam is ezek közé tartozok, mert kihívást jelentenek. A Micro Olypics on Mars nem kimondottan a kedvencem, mert nem tart túl sokáig, de mindenképpen egyedülálló…..
Subba Subba Életvezetés: Facepalm 2010.06.30 15:05:00
..
Tancilab 2010.06.30 22:15:30
@Gösser: Ez a facepalm:

. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`\.
A Crush the Castle 2009 egyik nagy kedvence volt, az önfeledt pusztítás és a gondos mérnöki tervezés ügyes ötvözete. Aztán a játékosok pályáiból is kijött egy csomag, de most végre itt az igazi második rész. Új kastélyok, szebb grafika, de mindenekelőtt: új…..
Police.hu: "Hét rendbeli állatkínzás és egy rendbeli nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett miatt folytat nyomozást a Nagyatádi Rendőrkapitányság azon ügy kapcsán amelyre 2010.06.04-én derült fény.  A kérdéses napon 17 óra 50 perckor Lábod belterületén a…..
És már megint hiánypótló beszámolót kaptok egy oltárian vicces és belterjes szubkultúráról. A szerző - Judea - maga is ehhez a réteghez tartozik (nahát), és mivel feldühödött gamerek fakardos hordáinak spontán látogatásától tart, ezért csak álnevét vállalja fel.  …..
Szinte napra pontosan egy hónapja már, hogy belekezdtünk a "cég" viselt dolgainak boncolgatásába (I.rész, II.rész, III.rész, Phej, mocskosgecik, IV.rész), és mivel a hírek dőlnek, az érdeklődés pedig nagy, nem is állunk le a remek kis sorozatunkkal. Most egy apróságra,…..