Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr_D

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmvilág blog Kecskebűvölők 2009.10.24 17:48:00
Az ember, aki kecskéket bámul (The Man Who Stare at Goats) kapcsán nehéz megállni, hogy ne hozakodjunk elő a „legjobb történeteket az élet írja” kezdetű ősöreg közhellyel – lám, nem is sikerült. Az idei Torontói Filmfesztiválon bemutatott szatíra megtörtént…..
Alapvetően visszarendeződésnek tekinthetjük a Facebook tegnap kitolt új felületeit. Akik még emlékeznek, korábban pont ilyen leosztásban (live feed, news feed) lehetett nézegetni az ismerősökkel kapcsolatos híreket. Aztán - idén márciusban - megkaptuk azt a felületet, ahol…..
Olvasóink számára aligha újdonság, hogy a rendszeres borfogyasztás árt a fogaknak, alapvetően azért, mert a savak kioldják a kalciumot a zománcból. A fehérek nagy általánosságban savasabbak, mint  a vörösek, azaz a hardcore fehér rajongóknak - oh, ti csodálatos…..
Vezetőket is keresünk, ha úgy gondolod képes vagy kiálni az Elsőzőkért akkor jelentkezz e-mailban, hogy te is szerkesztő, harcos lehess! Ez egy hagyomány, mellyet megpróbálnak kiírtani!Egy játék volt, deEz most már nem játék!Szent Háború!Kérem kedves olavsó, és harcos! Ez…..
Dr_D 2009.10.24 18:48:44
Múlt hét szombaton Trent Reznor, a Nine Inch Nails főnöke megházasodott. Valamikor tavaly jegyezte el Mariqueen Maandiget, akiről sok mindent nem tudunk, de elvileg énekesnő, meg talán modell is, és hasonlít Perry Farrell feleségére, de nem azért mert ő is ázsiai, hanem mert nem…..
November 23-án jelenik meg Francais Pour Une Nuit címmel egy új Metallica-DVD, amit kizárólag csak francia boltokban lehet majd kapni, illetve közvetlen a kiadótól, illetve a zenekartól lehet majd megrendelni. A videón az idén júliusban rögzített Párizsi koncertjük lesz majd…..
Puskás Hungary - magyar, 2009. Rendezte és írta: Almási Tamás. Zene: Dés László. Kép: Tóth Zsolt. Narrátor: Gyabronka József. Szereplők: Puskás Ferenc, Puskás Ferencné Bözsike, Puskás Éva, Grosics Gyula, Buzánszky Jenő, Szepesi György, Franz Beckenbauer, Pelé, Alfredo Di…..
Pilu 1956 őszén történt… 2009.10.23 14:46:00
Szereplők:L. 21 éves, munkás.I. 16 éves, tanuló, L. testvére.Z. 19 éves, munkás.T. 21 éves, munkás.J. 16 éves, tanuló. Október 23-án, a Forradalom hírére, - ahogy sokan tették – L. is csapot-papot hátrahagyva hazaindult munkahelyéről. Egy alföldi kisvárosban…..
Dr_D 2009.10.24 17:31:32
@tippmester: hát azért ez nem hiszem, hogy a szülők hibája volt. minden gyerek csinál "csíntevéseket" és különbenis nem tudták, hogy mi fog történni... én nem hibáztatom őket ezért.
Nou San Trafford A Futballkirály 2009.10.23 08:00:00
Schaffer Alfréd a magyar labdarúgás első világklasszis középcsatára volt, kétszer lett európai aranycipős. Németországban és Ausztriában Futballkirálynak nevezték, mert akkora volt a tekintélye. Világviszonylatban is ő volt az egyik első, igazi profi labdarúgó, aki oda…..
Kontár A hét reklámdilemmája. 2009.10.23 01:50:00
Tudom, hogy nem mai zsenge, de megfejtést azóta se olvastam az ügyben.Kérem ülljenek be Vágó István székébe, és meredjenek a kijelzőre.Megpróbálom megtalálni az összefüggést. Kommentben kérem a helyes választ megjelölni. ' A közös hűtőből mindig ellopták a tejet. Ezt…..
Mandiner blog A Reakció 1989-e 2009.10.23 07:01:00
  A Reakció szerkesztősége személyes visszaemlékezésekkel tiszteleg a köztársaság kikiáltásának huszadik évfordulója előtt. Ebből kiderül, hogy az életkori sajátosságoknak megfelelően ki ellenálló performanszokkal, ki italozással, ki kislányok harapdálásával…..
Megpördült a kazetta már néhányszor a lejátszóban, mégse bírom megunni, plusz az előző Erik Sumo, a My Rocky Mountain azért tökre kedvenc volt minden modorossága ellenére, és már vártam ezt az újat nagyon, hiszen Ambrus azért egyértelműen az egyik legizgibb figurája a magyar…..
Mai interjúnkban, a Modorosblog szerzőivel készített interjút olvashatjátok. A két szerző nem más, mint a  Szlengblog írója Nyelvész Józsi és Modor Tibi. Egyébként nem csak az interneten, hanem a valóságban is jó barátok, de inkább olvssátok el! Józsi már volt nálunk…..
Modorosblog Játszótér 1989 2009.10.22 07:00:00
Kiindulva Pecséttörő máris klasszikus lakótelepi posztjából (dehogyis akadunk le a témáról) én először a mélyen tisztelt modoros olvasóközönség körében is  inkább sikeres nosztalgiahullámot szeretném meglovagolni. A jelen ráér. Szinte minden gondolatomat a napirajz…..
Érdekes dologra akadtam az 1956-os forradalommal és Puskás Ferenccel kapcsolatban.A fennmaradt források szerint, a forradalom és szabadságharc alatt Puskás halálhírét keltették bizonyos politikai körök.A Manchesterben megjelenő Guardian is lehozta címlapon, hogy a legnagyobb magyar…..
Én ültem mindkét oldalon: mikor a jobbik oldalon ültem sokszor el sem olvastuk a beérkező önéletrajzokat, valóban a nagy része lótúrót sem ért. Mondjuk nálunk nem számított ki hol lakott.   Egy fontos info még az önéletrajzhoz (2-300 elolvasása után):   Csak a…..
Na ez van, ha nem szerveznek egy rendes keynote-ot, miközben egy rakás újdonság jelenik meg az Apple Store-ban. A csütörtök esti sörözés közben kell meghallanom, hogy bizony az Apple nemcsak a Maceket, de a távirányítót, az Airport Extreme-et és a Time Capsule-t is frissítette.A…..
Biztosan emlékeztek arra, mikor tavasszal arról szóltak a hírek, hogy néhány szomáliai kalóz foglyul ejtett pár embert, köztük Richard Phillips hajóskapitányt. A Columbia stúdió szerint ez nagyszerű alapanyag egy filmhez, fel is kérték Billy Ray (A dolgok állása, Légcsavar)…..
Nagytétényen ma két okból is emlékezhetett volna Orbán Viktor. Nem tette. Sem 1956-ról, sem 1989-ről nem beszélt. A mai "ünnepi" beszédnek annyi köze volt a mai naphoz, hogy ki volt írva Viktor elé "1956".Az egész beszéd egy halvány kampánybeszéd volt, melynek…..
Egyszerű, bárki által könnyen elsajátítható megoldást kínál a klóngyártó, aki a folyamatban lévő per ellenére igencsak aktív. Az új termékük, a Rebel EFI nevű program pedig nagyobb sikerre számíthat mint eddig bármi, amit a cég árult. 38 mozdulattal ugyanis bárki…..
300 pár cipő, rendezett sorban, márkák szerint válogatva... ez talán minden nő álma. A szerencsés Christina Aguilerának pontosan ilyen "cipős szekrénye van", amit az angol Vouge örökített meg. Azt hiszem ez megérdemel egy napi kedvenc kategóriát.....
Ha már Nizzában voltunk egy hétig, az egyik napot arra szántuk, hogy megnézzük a világ második legkisebb országát, Monacot. Bár nem kifejezetten szép városról van szó (a városképet a hegy tövébe zsúfolt 20-30 emeletes lakóházak határozzák meg), de a hely hangulata, egyedi…..
A budapesti piacokat bemutató sorozat második részében a Fővám téri Nagycsarnokot jártam be,  a szavazás továbbra is folytatódik, a cikk végén lehet választani, melyik a legjobb hely a bevásárlásra a fővárosban. Ha az angol főzőműsorokhoz hasonlót (Gordon Ramsay, Jamie…..